Vyhledávání

Představujeme integrovanou navigační a multifunkční jednotku Zenec Z-E3726

Představujeme integrovanou navigační a multifunkční jednotku Zenec Z-E3726

Autonavigace Zenec zaručují snadnou orientaci, ale nabízí mnohem více funkcí, jako je tomu v případě integrované navigační a multimediální jednotky ZENEC Z-E3726. Co všechno takové zařízení umí?

Základní parametry a výhody:

7" TFT-LCD displej s dotykovým ovládáním

kvalitní duální FM/DAB+ přijímač

funkce multizóna

navigační software NextGen

aktualizace map zdarma přes internet na jeden rok

možnost použití couvací kamery

Bluetooth handsfree Parrot

možnost synchronizace se 3 mobilními telefony

To jsou hlavní přednosti této navigační a multifunkční jednoty. Výhod však všestranná autonavigace skýtá mnohem více, proto si jistě zaslouží vaši pozornost.

Co zaručuje dobrou navigaci?

Komfortní 3D navigační systém NextGen disponuje 44 mapami evropských států, přičemž aktualizace map probíhá rok zdarma. Samozřejmostí je automatický zoom a asistent jízdy v jízdních pruzích. Systém je velmi rychlý a intuitivní a při hlasovém navádění nabízí volbu z 28 jazyků.

Terén včetně orientačních bodů je zobrazen velmi realisticky. Užitečný je režimu tunelu a automatický 3D zoom na křižovatkách a kruhových objezdech. Nejen ve velkých městech napomáhá lepší orientaci rovněž věrné zobrazení křižovatek, inteligentní plánování trasy, výpočet alternativních tras vreálném čase a další užitečné funkce.

Samozřejmostí je vstup pro připojení parkovací kamery (včetně trajektorie a parkovacích senzorů) nebo mikrofonu. Zejména při noční jízdě je velmi praktické podsvícení tlačítek v několika barvách. Ještě větší uživatelský komfort zajišťuje také dálkový ovladač.

Výrobce nezapomněl ani na přijímač TMC pro příjem bezplatných TMC datových služeb.

Co obstarává dobrý zvuk?

Optimální zvuk zajišťuje RDS přijímač s automatickým přepínáním mezi FM a DAB+ a take s DSP pro potlačení nežádoucího rušení.

Vestavěná CD/DVD mechanika je kompatibilní s širokou škálou médií (CD, CD-R/RW, MP3, WMA, DVD, DVD±R a mnoha dalšími). Nepostradatelnou součástí je také USB port s prodlužovacím kabelem o délce 80 centimetrů.

Přehrávání hudby podle nálady obstarává funkce „Mood“.

Pro jaká vozidla je jednotka určena a co je třeba k její instalaci?

Tato jednotka je určena pro vozy Fiat Ducato III, Citroën Jumper II a Peugeot Boxer II. Přístroj tedy nabízí spolehlivý navigační software pro karavany, obytné vozy a dodávky.

Nutností pro instalaci je prostor pro rádio, kterým musí být daný vůz vybaven už z výroby. Instalovat zařízení ovšem už nelze do automobilů, jejichž součástí je originální rádio nebo naviceiver už z výroby.

Dalším předpokladem také je, aby vůz byl vybaven aktivním anténním systémem, případně je nezbytné takový systém dodatečně opatřit.

 

Tímto výčet užitečných funkcí autonavigace Zenec rozhodně nekončí. Přesvědčte se sami a podívejte se, co všechno moderní autonavigace Zenec umí!

 

Fotogalerie

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu