Vyhledávání

2. října bude Autodrom Most hostit předposlední klání Carbonia Cupu 2011

2. října bude Autodrom Most hostit předposlední klání Carbonia Cupu 2011

CARBONIA CUP - TROST DAY
Závody vozů + tuning sraz 2.10.

2. října bude Autodrom Most hostit předposlední podnik mezinárodního mistrovství amatérů na okruzích – Carbonia Cup - TROST Day. Do jeho startu zbývá už jen týden.

 



Startovní listina se plní, neváhejte proto s přihláškou. Startovné pouze 4500,-kč za celodenní ježdění. Závodit se bude opět ve 4 kategoriích (civilní vozy, závodní vozy, speciály a formule) rozdělených do tříd dle objemu motoru.

K vidění budou opět nesmírně zajímavá auta – Ultima GTR, Nissan GT-R Switzer, Porsche 997 GT3, nebo exkluzivní Ligier JS49 Honda se špičkovým pilotem Patrikem Semlbauerem.

Diváci si budou moci prohlédnout nejen závodní speciály, práci mechaniků a zázemí jednotlivých teamů v boxech, na trati také uvidí zajímavé souboje jezdců o bodové hodnocení započítaváné do celkového umístění seriálu, kde je cenou za 1.místo na konci sezóny závodní vůz Opel Astra 2,0 16V. Nebudou chybět závodní speciály, již známé vrchařské vozy a tolik oblíbené formule. 

Všem jezdcům bude opět k dispozici spousta jízdního času ve formě několika tréninků, kvalifikace a závodu. Na závodech nebude chybět občerstvení, zábava na simulátoru F1, focení s hosteskami, vyhlášení vítězů aj.

Součástí závodů bude také Carbonia FK Tuning Show II.
Chybět nebude výstava tuningových i závodních vozů, stánky, soutěže, myčka v podání krásných dívek, ani souboj závodního vozu s motocyklem. Přijďte se podívat i Vy. Vstupné 100,-kč/os. 

Více informací, vč. přihlášek k závodu, naleznete na www.carboniacup.cz a informace k tuning srazu, harmonogram na www.tuning.carboniacup.cz  


Kvalitní trať autodromu dlouhá 4219m je lákavou nabídkou ke strávení času nedělního dne a skvělou možností vyzkoušet si své jezdecké umění i otestovat závodní techniku.

Doufejme také v pěkné počasí a příjemnou náladu.

 




Těšíme se na Vás. 

















Carbonia Racing a Karting Klub o.s.
Ke kostelu 66
434 01 Most-Vtelno

PR

 

Fotogalerie

Carbonia cup 2011 na Slovakiaringu

foto promotéra

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu