Vyhledávání

Jezdci Křenek Motorsport provedli funkční test nového vozu Formule Renault spec. 2010

Jezdci Křenek Motorsport  provedli funkční test nového vozu Formule Renault  spec. 2010

Jezdci týmu Křenek Motorsport zkoušeli novou Formuli Renault

Vyzvednutí vozů Formula Gloria pro MMČR DIVIZE 3, využil tým Křenek Motorsport k provedení funkčního testu nového vozu Formule Renault specifikace 2010 na italském okruhu Varano.

Mimo stálých pilotů týmu, jimiž jsou Adam Kout, Jakub Knoll a Jakub Klášterka se za volant nového vozu posadil i švýcarský závodník Philipp Frommenwiler. Philipp v předešlé sezóně startoval v anglické sérii Formule Palmer a ve svých 20ti letech již patří ke zkušeným závodníkům.

"Okruh pro nás není zrovna ideální, ale není daleko od továrny Gloria Cars a tak se tato možnost sama nabízela. Vůz fungoval po oba dva dny bez jediného problému a všichni jezdci si jej velice pochvalovali. Funkčnost a možnosti nové telemetrie, multifunkční display i sedmistupňová převodovka s pákovým řazením na volantu nás pozitivně překvapily," zhodnotil test šéf týmu, pan Josef Křenek.

"Výborný dojem na mě udělal Philipp Frommenwiler a je velice reálné, že za nás nastoupí v letošní sezóně Eurocupu," dodává Josef Křenek k výkonu švýcarského pilota.

Funkční test týmu Křenek Motorsport proběhnul přesně podle plánů a týmový mechanici a inženýři se již nyní chystá na první oficiální test ve španělské Valencii. Na tento test, který proběhne ve dnech 22.-23. 2., pojedou jezdci Adam Kout a Jakub Klášterka. Třetí jezdec týmu - Jakub Knoll odlétá za olympiádou do kanadského Vancouveru (tato cesta byla naplánována před vydáním kalendáře Eurocupu pro letošní sezónu).

Kalendář sezóny 2010:

18. 4. - Motorland / Španělsko
2. 5. - SPA / Belgie
6. 6. - Brno / Česká Republika
20. 6. - Magny-Cours / Francie
4. 7. - Hungaroring / Maďarsko
5. 9. - Nürburgring / Německo
19. 9. - Silverstone / Velká Británie
10. 10. - Catalunya / Španělsko

Odkazy:

Oficiální stránky týmu - www.krenek.cz  
Oficiální stránky Eurocupu - http://www.renault-sport.com/en/world_series/eurocup_2000/  

 

PR

ilustrační foto

 

Fotogalerie

Carpatian Cup 2009, foto Křenek Motorsport

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu