Vyhledávání

Mitsubishi Prototype X a Lancer 2008

Mitsubishi Prototype X a Lancer 2008 v premiéře na 2007 North American International Auto Show

Tak jak krok za krokem Mitsubishi Motors Corporation (MMC) představuje svůj zcela nový Lancer, představil na nedávné North American International Auto Show vzrušující Prototype X.

S tímto vozem udá MMC jasnou linku budoucí generace své ikony, supervozu, nového Lanceru Evolution. V souladu s bezvadnými sportovními hodnotami představí MMC vůz s vysoce výkonným motorem, vynikajícími dynamickými vlastnostmi a nabroušeným designem, který osloví celý svět.

Pokud jde o Prototype X, tento představuje do hloubky i do šířky novou rodinu Lancer sport sedan – který bude v Detroitu též představen – od základního modelu až po nejvyšší Lancer Evolution, který bude v sériové podobě odhalen později v průběhu roku 2007..

Spolu s konceptem Prototype X a vozem Lancer 2008 bude představena také kompletní modelová řada Mitsubishi Motors North American, zahrnujíce i právě do prodeje uvedenou novou generaci SUV Outlander. Právě tento vůz je připomínkou toho, že SUV sdílí s vozy Lancer stejnou novou flexibilní platformu “Project Global”.

 

Mitsubishi Motors

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu