Vyhledávání

Pozvánka na čtvrtý závod CARBONIA CUPU 2012

Pozvánka na čtvrtý závod CARBONIA CUPU 2012

Vážení jezdci, týmy a doprovody, 
původně plánovaný čtvrtý závod Carbonia Cupu 2012, který se měl konat 2.9.2012 na okruhu Slovakia Ring, byl změněn na nové místo konání. Rozhodli jsme se pro Vás nalézt náhradní, neméně atraktivní okruh. Tímto bychom Vás chtěli pozvat na závod konaný dne 14.9.2012 na dobře známý německý okruhu Lausitzring - Eurospeedway Lausitz, který je vzdálen pouhých 110 kilometrů od hranic v severních Čechách.

Okruh je, podobně jako v Indianapolis, tvořen vnějším oválem napojeným na technickou pasáž uvnitř, čímž získává velmi exkluzivní parametry. Trať kterou pojedeme Grand Prix měří 4,5km a disponuje dvěmi dlouhými rovinkami a spoustů technických zatáček. Přijeďte si skvěle zazávodit, poměřit síly a otestovat techniku či Vaše jezdecké umění. Sprint se pojede 3x tréninková jízda po 20min., 1x kvalifikační jízda po 20min. a konečný závod vypsán na 20min.  Startovné pro sprint 4500kč/180euro.

Dále je pro Vás pro velký úspěch znovu připraven odpolední 3hod. vytrvalostní závod teamů s názvem Best Race team II. V tomto závodě je možné utvořit team z jednoho či dvou vozů, počet jezdců min. 2 i více. V závodě se mohou jezdci i vozy libovolně střídat, avšak vozy musejí být ze stejné objemové skupiny, ale jezdci mohou mít 2 různé vozy (tedy mix A+B např.) Startovné pro vytrvalostní závod 10 000kč /team nebo 400euro. Pro tento závod je vypsáno následujících 5 skupin, které jsou jiné než v závodě sprintovém. Třída A-závodních vozů a třída B-sériových vozů se dále dělí na podskupinu s obsahy do 2000ccm, do 3500cm a nad 3500ccm. Speciální třída označená C do které se můžete přihlásit např. s vozy Radical, Caterham, KTM X-BOW se dále dělí na podskupinu s obsahy do 2000ccm a nad 2000ccm. Máte tedy příležitost vyzkoušet nový závod a strategii teamů.

Eurospeedway Lausitz je také pravidelným hostitelem špičkového německého seriálu vozů DTM, kterého se účastníi bývalé hvězdy Formule 1. Věříme, že si nenecháte ujít příležitost závodit na okruhu, kde se proháněli takoví piloti jako například Mika Häkkinen, David Coulthard, Ralf Schumacher, nebo mistr světa WTCC Andy Priaux. Nezapomeňte se tedy přihlásit a tím tak zvýšit šanci bojovat o hlavní výhru celého šampionátu. Jezdci budou i o tyto závody odměněny krásnými poháry a ve sprintu nebude chybět boj o nejrychlejší čas dne pro krůček od získání putovního poháru. Startujeme 14.9.2012 od 8.00hod.

Přihlášky k závodu je již nyní možné vyplnit na www.carboniacup.cz .

Děkujeme Vám za pochopení a těšíme se na Vás.

Váš Carbonia Team

 

Fotogalerie

Carbonia Cup v Mostě

Další fotografie 1 2

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu