Vyhledávání

Svezte se s Fiestou v rámci okruhového Carbonia Cupu 2011

Svezte se s Fiestou v rámci okruhového Carbonia Cupu 2011

FiestaCUP: Svezte se v rámci Carbonia Cupu 2011

ARTFordSPORT Plzeň připravil v letošní sezóně pro zájemce o svezení v závodním voze Ford Fiesta 1,3 Cup jedinečnou příležitost, jak si na vlastní kůži vyzkoušet jízdní vlastnosti závodního vozu na okruhu v Brně a na Slovakia Ringu v rámci Carbonia Cupu 2011.

Vyzkoušejte si i Vy závodní vůz na okruhu
Chcete se utkat proti dalším soupeřům/bez nutnosti vlastnit okruhovou licenci? Chcete zažít pocity okruhového závodního jezdce na nejznámějších středoevropských okruzích? Nyní máte i Vy jedinečnou příležitost usednout za volant cupové Fiesty a zúčastnit se okruhového sprintového šampionátu jednotlivců v rámci Carbonia Cupu 2011. Více informací o Carbonia Cupu získáte na internetovém odkazu www.carboniacup.cz.
FiestaCUP odstartuje 24. 4. 2011 v rámci závodů na brněnském Automotodromu a bude pokračovat dvojzávodem 22. 5., resp. 6. 7. na Slovakia Ringu, který patří se svoji délkou 5922 metrů k nejdelším okruhům v Evropě. Posledním závodem, kde se vozy Ford Fiesta 1,3 Cup objeví, bude 23. 10. opět brněnský Automotodrom.

Co vše potřebuji vědět?
V rámci rozdělení jednotlivých tříd Carbonia Cupu, budou speciály FIesta1,3CUP zařazeny do divize A1-do1600ccm. Vedle toho ale bude v každém závodě vyhlášeno i samostatné pořadí FiestaCupu.

Účastníci během jednoho závodu absolvují nejdříve ranní 10-15minutové tréninkové jízdy, poté 10-15minutový oficiální měřený trénink a odpoledne se zúčastní sprinterského 20-30minutového závodu. Startovní pole pro jednotlivý podnik může mít až 30 jezdců. Startovné za jednotlivý podnik seriálu Carbonia Cup 2011 je jen 4500kč.
Pokud byste měli zájem vyzkoušet si závodní vůz Ford Fiesta 1,3 Cup, pak je možné si tento vůz All inclusive pronajmout u plzeňské společnosti ARTFordSPORT. Ale pozor- k dispozici je vždy jen šest Fiest a tedy jen šest jezdeckých míst !
Cena za pronájem vozu Ford Fiesta 1,3 Cup (Brno) 14 760 Kč (615 Euro)
Cena za pronájem vozu Ford Fiesta 1,3 Cup (Slovakia Ring) 17 760 Kč (740 Euro)
(Ceny jsou uvedeny vč.DPH!)



V ceně pronájmu:
Je zahrnuta kompletní příprava auta před akcí, servis v průběhu akce, doprava, benzín a veškeré náplně a také kompletní pneu na závod! Součástí smlouvy o pronájmu auta je také dohoda,která nabízí prostor na autě pro reklamu jezdce – každý jezdec má možnost umístit na Fiestu své reklamy. Z celkové plochy je pro jezdce vyhrazeno cca 25% vozu. Jezdec má k dispozici pro umístění reklamy kompletní dveře řidiče a spolujezdce /mimo čísla/, dále pak plochu na kapotě, plochu na zadním nárazníku a také plochu na předním nárazníku.

V ceně pronájmu naopak nejsou zahrnuty:
Pronájem helem, zapůjčení kombinéz a startovné na jednotlivé podniky.

Na jednotlivé závody se můžete přihlašovat již nyní na mailu: hanstoodV12@seznam.cz nebo formou sms na telefonním čísle +420 608 561 425. Další info získáte také na webech www.ARTFordSPORT.com nebo www.FIESTACUP-afs.com.


Kalendář FiestaCupu v rámci Carbonia Cupu 2011
24. 4. Brněnský Automotodrom
22. 5. Slovakia Ring
6. 7. Slovakia Ring
23. 10. Brněnský Automotodrom

Krátce o Carbonia Cupu 2011
Tento Cup pořádá Carbonia Racing a Karting Klub, o.s. Šampionát je vypsán amatérským závodníkům v počtu šesti okruhových závodů pod oficiálním názvem Carbonia Cup (CC). Cupové Fiesty se objeví na čtyřech závodech ( 2x Brno a 2x Slovakia Ring). Závodů se mohou zúčastnit všichni jezdci bez licence, starší 18 let, vlastnící řidičský průkaz skupiny B, a s platným zdravotním průkazem pojištěnce.

PR

 

Fotogalerie

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu