Vyhledávání

Agresivní hovado opět řádilo na dálnici D1. Pozor na řidiče MB s číslem... 2222 !!!

Je  to snad i neuvěřitelné, ale ani poměrně vysoký ( byť nepochybně  zcela zasloužený a příkladný i pro další podobné případy) neměl   odrazující  účinek pro další následovníky piráta Lasiny, který se tváří jak neviňátko, že se mu jako jen  asi  trošku nepovedlo  předjíždění a že on vůbec za nic nemůže. Ale bylo jen neuvěřitelným štěstím, že tehdejší   oběť jeho buranství "pouze" v kotrmelcích vyletěla z dálnice a že třeba nenarazila v plné rychlosti do svodidel ( které byly o  pár metrů dál) a pak nebyla odražena přímo pod kola nějakého rozjetého kamiónu .......

Další agresivní řidič, pokud ovšem podobné hovado lze  nazývat  řidičem, svoji mimořádně  bezohlednou jízdou ohrožoval motoristy  pro změnu poslední letošní středu a to opět na dálnici D1.  A to dokonce ne jednoho motoristu !!! Nakonec "naštěstí"  způsobil dopravní nehodu,  takže jej zadrželi policisté. Byl naštěstí obviněn z těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a poškozování cizí věci, přičemž se jedná o manažera ze středních Čech. Hrozí mu až dvanáct let za mřížemi. 

Jednalo se o muže v terénním mercedesu bílé barvy s číslem, svědčícím na první pohled, o koho se asi jedná ..... Konrétně s číslem  ..... 2222.

„Předjel ho pravým jízdním pruhem, a když se opět zařadil před ford do levého pruhu, začal prudce brzdit tak, že donutil řidičku fordu zcela zastavit v nejrychlejším pruhu dálnice. Vznikla tím nebezpečná situace, která ohrozila nejen jí, ale i její dceru ve voze,“ popsala  první zatím zkokumentovaný případ mluvčí středočeské policie Soňa Budská.  Ale dodejme, že neohrozila jen tuto dvojici, protože v ohrožení byli i všichni ti, kteří  jeli za nimi a mohli do vozu ve stotřicítce vlétnout.!!

Jen o pár kilometrů dál motoristické hovado celou situaci zopakovalo, tentokrát byl jeho "soupeřem" Mercedes 221. Objel ho opět zprava, zařadil se před něj do levého pruhu a začal vytrvale a prudce brzdit !!!!!!!!!!!!!!!! Skončilo to již zmíněnou kolizí se škodou 200 tisíc korun..... Ale hlavně - pirát byl lapen !!:-)). 

Policisté žádají případné svědky, aby jim zatelefonovali na linku 158. Dotyčný možná  ohrožoval i vás a proto neváhejte  a volejte !!

A možná  to nebylo jen tuto středu odpoledne, protože podobní "manažeři" mají tuto jízdu  tak  nějak "v krvi", jak  známo !! Tak ať  je v novém roce  nepotkáváme!! A ať co nejdříve skončí  pěkně v teplákách.....

Pavel Jelínek


Více k případu najdete třeba také zde

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu