Vyhledávání

Finský démon Jani Paasonen na AUTOSLIDE Pardubice 2009!

Finský démon Jani Paasonen chce bavit diváky AUTOSLIDE 2009!

Je tomu skutečně tak! Vedle velkých jmen českého a slovenského motosportu se objeví skvělý finský závodník Jani Paasonen. Vyzbrojen technikou v podobě škody fabia ve válečných barvách týmu mediasport.cz. bude Paasonen bojovat o příčky nejvyšší. Fin, který se může pochlubit cennými zkušenostmi s vozy specifikace WRC a skvělým 6. místem z finské rally. To je Jani Paasonen.

Českému fanouškovi je tento soutěžák velice dobře známý. V roce 2004 jezdil mistrovství světa v rallye za tovární tým Škoda MOTORSPORT a tou dobou byl nejúspěšnějším jezdcem tohoto týmu. Další jeho aktivity se týkaly okruhového závodění ve Škoda Octavia Cupu a rallycrossu. Startoval na Setkáních mistrů v Sosnové a na Pražském rallysprintu.

Nejvíce se Paasonenovi líbilo na rallye Nový Zéland a Austrálie. Oblíbil si Českou republiku. Pokud ho chceš vidět na vlastní oči, neprošvihni 10. ledna 2009 AUTOSLIDE. Jani Paasonen v Pardubicích! Finská hvězda, která baví diváky. To je další důvod proč si nenechat ujít AUTOSLIDE 2009!

PR

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu