Vyhledávání

Herec Ivan Trojan je tváří značky auto plus i v roce 2011

Herec Ivan Trojan je tváří značky auto plus i v roce 2011

Ivan Trojan převzal od auto-plus prostorné kombi Passat Variant
· Ivan Trojan je tváří značky auto-plus i v roce 2011
· Populární herec jezdí v bezpečném, komfortním a úsporném kombi Passat Variant 2.0 TDI BMT DSG s výbavou Comfortline

Praha, 26. července 2011 – Ivan Trojan je nejen stálicí Dejvického divadla, ale třetím rokem také tváří značky auto-plus, která již deset let úspěšně působí na českém trhu ojetých vozů. V rámci úspěšné spolupráce prodloužené i na rok 2011 převzal Ivan Trojan od auto-plus černé kombi Volkswagen Passat Variant Comfortline poháněné úsporným a zároveň výkonným motorem 2.0 TDI/103 kW (140 k) v kombinaci s paketem BlueMotion Technology a dvouspojkovou šestistupňovou převodovkou DSG.

„Podpora kultury v České republice patří mezi stěžejní priority značky auto-plus. Skvělým příkladem je i naše dlouholetá spolupráce a partnerství s Ivanem Trojanem. Jsme velmi rádi, že Ivanovi můžeme aspoň trochu usnadnit jeho hektický herecký život spolehlivým a prověřeným automobilem z nabídky auto-plus,“ říká Roman Filip, vedoucí divize auto-plus společnosti Import VOLKSWAGEN Group.

„Passat Variant s bohatou výbavou a automatickou převodovkou je trefou do černého. Bez prostorného, komfortního a bezpečného vozu si totiž neustálé přesuny mezi divadelním jevištěm, natáčením filmů a dalšími povinnostmi nedovedu v současné dopravě vůbec představit! Spolupráce s auto-plus funguje na jedničku a se všemi vozy z nabídky auto-plus jsem byl vždy maximálně spokojený,“ říká Ivan Trojan. 

Ivan Trojan je stálým členem souboru Dejvického divadla, jehož je značka auto-plus od podzimu 2008 oficiálním partnerem. Trojan nedávno dotočil film režiséra Davida Ondříčka Ve stínu, který přijde do českých kin v únoru 2012. V létě by si diváci neměli nechat ujít Trojanův herecký výkon ve slovenském filmu Viditelný svet, který měl premiéru na Filmovém festivalu v Karlových Varech. Premiéra v kinech se uskuteční 18.8.2011. V současnosti Ivan Trojan natáčí třídílný detektivní film Jiřího Stacha Ztracená brána.

Ojetý vůz z programu auto-plus je sázkou na jistotu. Zákazníci mají na výběr kvalitní a prověřené ojeté osobní a lehké užitkové vozy všech kategorií v kompletní a průběžně aktualizované databázi čítající více než 2000 ojetých vozů na internetových stránkách www.auto-plus.cz. Na úspěchu auto-plus se kromě důrazu na kvalitu a profesionálního přístupu prodejců podílí rovněž široká škála nabízených zákaznických služeb a benefitů, jako je například jednoletá nebo dvouletá záruka od společnosti Car Garantie.

 

 

 

 

***

Značka auto-plus®, vlastněná společností Import VOLSKWAGEN Group s.r.o., se zabývá prodejem ojetých vozů v České republice již 10 let. Program auto-plus zahrnuje výhradně obchodníky z řad autorizovaných prodejců vozů Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT a Volkswagen Užitkové vozy v České republice.

Zákazníci tak mají v auto-plus jistotu důvěryhodného a stabilního partnera se silným zázemím a bohatou nabídkou referentských, předváděcích a zánovních vozů Volkswagen, Audi, SEAT a Škoda a ostatních značek obvykle ve výtečném technickém stavu.

 

PR

 

Fotogalerie

Autosalon Brno 2011 objektivem Jana Pořízka

Další fotografie 1 2 3 4 5 6

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu