Vyhledávání

Hyundai bude přepravovat národní týmy na MS ve fotbale 2010

Hyundai bude přepravovat všechny národní týmy na mistrovství světa ve fotbale 2010

(Johannesburg, Jižní Afrika) Již pouhých několik dnů zbývá do zahájení mistrovství světa ve fotbale 2010 v Jižní Africe. Společnost Hyundai Motor Company proto s předstihem dodala stovky vozidel pro zajištění dopravy v rámci šampionátu, který bude patřit mezi největší sportovní akce na světě. V dodávce jsou také speciální autobusy pro přepravu hráčů všech 32 národních týmů, které se kvalifikovaly na mistrovství světa.

Společnost Hyundai Motor poskytla funkcionářům FIFA, národním týmům, členům organizačního výboru, rozhodčím a zástupcům tisku celkem 609 osobních vozů a minivanů. Pro jednotlivé týmy je připraveno 32 luxusních autobusů Hyundai Universe Express Noble, jejichž prostřednictvím bude zajišťována doprava po celou dobu turnaje.

„Jsme hrdí, že můžeme být partnery FIFA během tohoto historického fotbalového šampionátu. Zajišťováním přepravy na tak významném turnaji, včetně VIP, získáváme obrovskou příležitost ke zviditelnění značky Hyundai nejen v Africe, ale i po celém světě, čímž dojde k dalšímu zvýšení povědomí o naší značce a našich produktech,“ prohlásil dnes Sean S.H. Kim, viceprezident marketingové divize společnosti Hyundai Motor, během slavnostního oficiálního předání vozidel na stadionu Soccer City v Johannesburgu.

Před vystavenou flotilou vozidel Hyundai předal Sean S.H. Kim veliký symbolický klíček od vozu generálnímu sekretáři FIFA Jérôme Valckemu. Flotilu na stadionu tvořil především plný počet luxusních autobusů Hyundai Universe Express Noble s pravostranným řízením, které byly vyrobeny speciálně pro fotbalové mistrovství světa. Vystavené autobusy září jasnými barvami národních týmů a státních vlajek a nesou vítězné slogany ze soutěže, která byla jedinečnou globální iniciativou značky Hyundai, v jejímž rámci navrhovala veřejnost slogany pro autobus vlastního týmu.

„Dnešní důležité předání vozidel představuje vyvrcholení našich logistických plánů pro rok 2010,“ prohlásil Alan Ross, výkonný ředitel společnosti Hyundai Automotive South Africa, místního dovozce značky Hyundai. „Velmi si ceníme našeho fotbalového sponzorství a těšíme se, že důkladně předvedeme naše zcela nové autobusy a zajistíme bezpečnou přepravu všech týmů během mistrovství světa ve fotbale, včetně jihoafrického národního týmu,“ dodal Ross.

Hyundai již 11 let velmi úzce spolupracuje s FIFA a během této doby se korejská automobilka osvědčila jako spolehlivý a přínosný partner v roli oficiálního dodavatele automobilů pro všechny turnaje pořádané pod záštitou FIFA po celém světě. Společnost Hyundai je v současnosti jedním z nejvýznamnějších partnerů FIFA, se kterým nedávno prodloužila smlouvu o strategickém sponzorství až do mistrovství světa ve fotbale 2014 v Brazílii.

Kromě poskytnutí vozidel bude Hyundai nepřetržitě provozovat středisko pro řešení krizových situací a po celou dobu turnaje bude na 10 stadionech v devíti městech udržovat v pohotovosti přibližně 80 mechaniků Hyundai pro případnou pomoc v nouzi. Tým mechaniků bude také poskytovat speciální servis pro majitele vozů Hyundai, kteří si budou moci nechat zkontrolovat své vozy odbornými mechaniky a získat od nich informace o tom, jak provádět jednoduché prohlídky, aby se předešlo případným problémům.

Společnost Hyundai Motor Co., založená v roce 1967, je součástí skupiny Hyundai-Kia Automotive Group, která je od roku 2007 pátým největším výrobcem automobilů na světě a zahrnuje přes dvacet dceřiných společností a přidružených organizací působících v různých oborech automobilového průmyslu. Společnost Hyundai Motor s více než 75 000 zaměstnanci prodala v roce 2009 přibližně 3,1 milionu vozidel po celém světě a dosáhla tak obratu 41,8 mld USD (včetně zahraničních závodů, při průměrném směnném kurzu 1276 wonu za americký dolar). Vozidla značky Hyundai se prodávají ve 193 zemích prostřednictvím 6000 dealerství a showroomů. Další informace o společnosti Hyundai Motor a jejích produktech naleznete na adrese: www.hyundai.com nebo na českých webových stránkách www.hyundai.cz.

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu