Vyhledávání

Mistr Evropy VáclavJaník testoval v Maďarsku opět F 3000

Mistr Evropy VáclavJaník testoval v Maďarsku opět F 3000

Čerstvý mistr Evropy Václav Janík vážně uvažuje o přestupu zmistrovského Lanceru do formulového vozu a opět v minuýlých dnech testoval v Maďarsku F 3000.

Tentokrát zavítal na maďarský  okruh Euro ring, což je asi nejméně známý okruh v této zemi, nacházející se řádově sto kilometrů za Budapeští. Okruh je poměrně velmi technický a ne zcela vhodný pro testování tak  rychlého a silného vozu, nicméně Václav si pochvaloval, že každý najetý kilometr je  výborný a nakroužil postupně několik  desítek  km. Za zmínku jistě stojí také  jeho   zajeté časy, které se blížily časům Dušana  Nevěřila s obdobným strojem na stejném okruhu, kde mimochodem vyjde testování podstatně levněji, než  třeba v Brně.

Václav Janík navíc okruh mnohokrát projel také za volantem vozu BMW M3 a svižným tempem povozil několik desítek účastníků prezentační akce  severomoravského obchodního  řetězce Velman. Test byl totiž  součástí jeho vydařené prezentační  akce pro zaměstnance i partnery.

Janík si  F3000 pochvaloval a  příští rok by velmi  rád na evropské  vrchy vyrazil v jejím kokpitu, pokud  všechna potřebná jednání a shánění  finací proběhnou hladce.

 

Foto z testu najdete pod článkem

 

Fotogalerie

VáclavJaník testoval v Maďarsku opět F 3000, foto týmu

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu