Vyhledávání

Neuvěřitelné 3,3 vteřiny rozhodly o vítězi Cross Country Rally Příbram 2010

Rally Příbram 2010 lze shrnout slovy: 3,3 vteřiny.

Je to neskutečné, ale je tomu tak. Neuvěřitelné 3,3 vteřiny rozhodly o vítězi Cross Country Rally Příbram 2010, která se konala tento víkend 30. – 31. 7. 2010. Závod byl dramatický až do samotného konce.

Loňská bronzová posádka, Zdeněk Pořízek s Markem Sýkorou totiž v poslední 4, 72 km erzetě doslova uletěli svému hlavnímu soupeři, organizátorovi podniku a staviteli trati, Přibylovi – Kulštějnovi, o 17 vteřin. Tento skvělý výkon Pořízkovi se Sýkorou zajistil první místo, Přibyl zůstal za Pořízkem v konečném součtu o právě zmiňovaných 3,3 vteřin.Oproti loňskému ročníku, kdy po celou dobu závodu pršelo a byla zima, se letošní ročník vydařil.

Kromě pátečního menšího deště, bylo slunečno a hlavně prašno, takže se za Pořízkovým BMW X5 doslova zaprášilo. Vítězství tohoto podniku opět zůstalo týmu OffroadSport. V loňském ročníku patřilo prvenství Mirkovi Zapletalovi a Tomáši Ouředníčkovi, kteří brázdili příbramský terén v Mitsubishi Pajeru. Letos patří zlatá pozice Zdeňkovi Pořízkovi a Markovi Sýkorovi, kteří vloni skončili na třetí příčce.

PR

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu