Vyhledávání

Novou sezónu zahájí opět motokrosové Rondo. Již ve druhé půlce ledna 2009!

Novou sezónu zahájí opět motokrosové Rondo. Již ve druhé půlce ledna 2009!

Novou sezónu zahájí opět motokrosové Rondo

Také v blížícím se roce 2009 zahájí českou motoristickou sezónu mezinárodní motokros v brněnské hale Rondo. Pod názvem ARENACROSS VESELÝ RONDO 2009 se naši a zahraniční motokrosaři střetnou v jihomoravské metropoli v pátek 23. a v sobotu 24. ledna 2009.

Vstupenky na tuto prestižní motoristickou událost si mohou zájemci pořizovat už nyní, a to dokonce ve velmi příznivých cenových relacích!
Halový motokros zapustil kořeny v Brně počátkem roku 1991 a protože v některých letech se jel dvakrát, uvedené lednové pokračování bude jubilejní dvacáté. Do hliněné tratě pod střechou Ronda se motokrosaři zakousnou celkově poosmé, předtím se tam dunivým kolbištěm stávala dráha s dřevěným povrchem. Pořadatelem podniku je opět brněnská AGENTURA FORSAGE.

Klíčovým bodem Arenacrossu Veselý Rondo 2009 bude mezinárodní závod třídy Intercross, na jejímž startu by se vedle špičkových českých a slovenských jezdců měli objevit motokrosaři z USA, Kanady, Francie, Itálie, Německa, Rakouska a Švédska.

V hale Rondo nabídnou pořadatelé navíc i freestylovou exhibici v čele s Petrem Kuchařem, dále volnou freestylovou soutěž, závod pitbiků a klání motokrosařského potěru. V pátek 23. ledna zahájí pořad v 19 h., v sobotu 24. ledna 2009 odstartují závody už v 18 hodin.

Předprodej vstupenek – ušetřené peníze!
V minulých dnech zahájil činnost předprodej cenově zvýhodněných vstupenek včetně rodinných lístků (2 dopělí + 2 děti do 130 cm výšky). Předprodej vstupenek na mezinárodní motokros v Rondu probíhá na www.ticketstream.cz 

 
Další informace poskytne www.arena-cross.cz  



S přátelským pozdravem


ing. Jan Juřička                                                      Amos Krejčí
AGENTURA FORSAGE                                         Tiskové středisko

 

Fotogalerie

MS enduro 2008v Polsku, foto týmu KSB

Další fotografie 1 2

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu