Vyhledávání

Nový Transporter zvolen Firemním autem roku 2010

Volkswagen Transporter Firemním autem roku 2010

Praha, 12. října 2010 – Nový Volkswagen Transporter dominoval v letošním ročníku ankety ALD Automotive Fleet Awards 2010 časopisu FLEET firemní automobily v kategorii užitkových vozů. Vítězství si Transporter odvezl jak podle názoru odborné poroty, tak i v internetovém hlasování.

Prestižní anketa ALD Automotive Fleet Awards 2010 o Firemní auto roku pořádaná odborným časopisem FLEET firemní automobily zná své vítěze. V hlavní soutěži je Firemní auto roku voleno porotou složenou ze 100 manažerů českých firem, doplňkem jsou Firemní auta roku vzešlá z internetového hlasování. V kategorii lehkých užitkových vozů zvítězil v obou případech Volkswagen Transporter, který se tak může pyšnit titulem Firemní auto roku 2010.

Na vynikajícím úspěchu loni modernizované modelové řady Transporter má kromě tradičních silných stránek těchto oblíbených užitkových vozů významný podíl nová generace motorů TDI s přímým vstřikováním common rail, jejichž spotřeba klesla v porovnání s předchozími modely až o 1,9 litru na 100 kilometrů. Sériově se do všech modelů Transporter montuje nová generace stabilizačního systému ESP s asistentem pro rozjezd do kopce a na přání mají zákazníci na výběr širokou škálu multimediálních a asistenčních systémů zaměřených na zvýšení úrovně komfortu a bezpečnosti posádky.

Tradičně nepřeberná nabídka variant zahrnuje skříňové vozy Transporter s nákladovým prostorem o objemu až 9,3 m3, až devítimístné modely Transporter kombi pro kombinovanou přepravu osob a nákladu a robustní podvozky s kabinou nebo dvojkabinou, za kterou lze namontovat téměř libovolnou nástavbu. Užitečná hmotnost může v závislosti na zvoleném modelu a výbavě přesáhnout 1400 kg.

Mezi významné inovace v tomto segmentu patří sedmistupňová převodovka DSG, kterou lze kombinovat dokonce i s trvalým pohonem všech kol 4Motion. Aktuální akční nabídka modelů Volkswagen Transporter začíná od částky 399 000 Kč bez DPH za skříňový vůz s třímetrovým rozvorem a celkovou hmotností 2,8 tuny.



Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o.
AC&C Public Relations
Kontakt: Jan Klíma

www.volkswagen.cz  

PR

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu