Vyhledávání

Program Žena a auto poběží po celou dobu veletrhu Autosalon Brno 2011.

 Autosalon Brno nabízí zábavu i pro ženy

Pořadatelé Autosalonu Brno 2011 mysleli také na ženy a připravili pro ně doprovodný program s názvem Žena a auto. Tento program poběží po celou dobu veletrhu tedy od 4. do 9. června, v pavilonu F.

Na co všechno se návštěvnice mohou těšit? Chystá se toho opravdu hodně – od testovacích jízd přes módní přehlídky, taneční vystoupení a kosmetické poradenství až po každodenní soutěže o zajímavé ceny. Navíc zde budou mít ženy možnost nechat si zdarma vyšetřit zrak od očních specialistů, občerstvit se v Coffee Clubu u výborné kávy připravené našimi nejlepšími českými baristy, nebo vyhrát zajímavé ceny, například navigace, sport-testery, kosmetiku a další praktické věci. Není problém s sebou vzít své malé děti, v dětském koutku se o ně postará vyškolený personál.

V rámci tohoto programu proběhne anketa Lady Car 2011 o nejlepší vůz pro ženu, který vybere VIP porota. Ta bude složená z Miss ČR Elišky Bučkové, herečky Jany Paulové, tiskové mluvčí Policie ČR Denisy Kapitančíkové, šéfredaktory portálu Žena.cz Líby Drdákové, vizážistky hvězd Claudie Marčekové a Sabiny Kvášové z portálu Žena v autě. V minulých letech si srdce ženských celebrit získalo sportovní Audi S5, v roce 2009 zvítězilo prostorné a bezpečné Volvo XC60 a v témže roce návštěvnice Autosalonu nejvíce nadchl moderní design vozu Kia Soul.

Nechme se překvapit, který vůz si ženy zvolí letos. Výsledky volby budou odtajněny již na novinářském dni 3. června v 15,00 - v pav. F v rámci programu Žena a auto, za účasti kompletní VIP poroty.



BVV

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu