Vyhledávání

VW oficiálním partnerem 16. ročníku mezinárodního filmového festivalu Febiofest 2009

Volkswagen partnerem Febiofestu 2009

Praha, 10. března 2009 – Volkswagen se stal oficiálním partnerem 16. ročníku prestižního mezinárodního filmového festivalu Febiofest 2009, který se bude konat v Praze ve dnech 26. března až 3. dubna 2009 a následně až do 20. dubna v regionálních metropolích. Pořadatelům festivalu Volkswagen zapůjčí celkem osm vozů – bude se jednat o modely Passat CC, Golf Variant a Touran.

Mezinárodního filmového festivalu Febiofest se pravidelně účastní slavní herci a režiséři z celého světa. Letos je budou přepravovat oficiální vozy značky Volkswagen. Značka Volskwagen pořadatelům filmového festivalu poskytne celkem osm vozidel. Kromě obzvlášť prostorných a praktických modelů Volkswagen Golf Variant a Volkswagen Touran to budou i tři exkluzivní vozy Volkswagen Passat CC, které se vyznačují elegantními liniemi a luxusním interiérem.

Program letošního Febiofestu zahrnuje širokou škálu filmů všech žánrů s cílem představit českým divákům nejlepší novinky uplynulého roku. Organizátoři festivalu také letos vytvářejí prostor pro neznámé filmaře a okrajové žánry. Populární je rovněž doprovodný hudební festival Febiofest Music Festival. Většina filmů se promítá v multiplexu Village Cinemas Anděl na pražském Smíchově a některé snímky budou moci diváci shlédnout v kině Ponrepo a v Nákupním centru Černý Most. Febiofest však není pouze o projekcích v hlavním městě. Festival pravidelně putuje po regionech celé České republiky a na zajímavé snímky se tak mohou těšit i obyvatelé Brna, Olomouce, Ostravy, Pardubic, Liberce, Hradce Králové, Českých Budějovic a Jihlavy.

Stejně široký záběr jako samotný filmový festival Febiofest má i nabídka modelů značky Volkswagen, v němž naleznou zájemci nejrůznější druhy automobilů od menšího Pola vhodného nejen do města až po luxusní limuzínu Phaeton. Jedním z nejnovějších přírůstků v rodině Volkswagen jsou oficiální vozy festivalu Passat CC, které ze záplavy automobilů na silnici vyčnívají svou nepřehlédnutelnou elegantní osobností a vzezřením trénovaného atleta. Jedinečná koncepce tohoto čtyřdveřového komfortního kupé přesvědčivým způsobem spojuje dynamiku sportovního vozu s komfortem limuzíny.

Jako praktický prostorný vůz se bude na festivalu Febiofest prezentovat Volkswagen Golf Variant, který nabízí veškeré přednosti legendárních hatchbacků Volkswagen Golf – mimořádný komfort, bezpečnost a kvalitu – a k tomu navíc ještě prostornější zavazadlový prostor.

Ještě větším prostorovým zázrakem v kompaktním balení je až sedmimístný Volkswagen Touran. Díky promyšlené koncepci jeho interiéru je zaručeno, že se v Touranu okamžitě zabydlí posádka v jakémkoli složení, a to včetně většího množství zavazadel.


Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o.
AC&C Public Relations
www.volkswagen.cz

PR

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu