Vyhledávání

Vsetínský automotoklub uvedl do provozu svůj internetový obchod k Valašce 2010

Vsetínský automotoklub uvedl do provozu svůj internetový obchod k Valašce 2010

AutoMotoKlub Rallye Sport – Vsetín zprovoznil e-shop

Vsetínský automotoklub uvedl do provozu svůj internetový obchod. Jeho provozováním hodlá nabízet příznivcům SHERON Valašské rally zboží, které má k této velmi kvalitní automobilové soutěži určitý vztah. V současné době jde především o komodity textilního charakteru. Nabízena jsou trička, košile, mikiny, větrovky a čepice, na nichž jsou patrny znaky připomínající Valašskou rally.

„V současné době mají zájemci možnost pohodlně si prostřednictvím internetového obchodu zakoupit také Almanach, jenž AutoMotoKlub Rallye Sport – Vsetín vydal u příležitosti konání pětadvacátého ročníku Valašské rally, ale také sadu keramických hrníčků a nápojových skleniček. I tyto výrobky jsou opatřeny logem valašky,“ přiblížil další sortiment nabízeného zboží představitel klubu Miroslav Hošák. Podle něj je však klub, v případě spotřebitelského zájmu, připraven nabídku rozšířit. „Určité představy máme. Ale zatím bych o nich nerad hovořil. Možnosti tu jsou a bude-li potřeba, využijeme jich.“


Nabídkou e-shopu AutoMotoKlubu Rallye Sport – Vsetín je možné se seznámit na adrese website: www.e-shopamkvsetin.webnode.cz. Služba je přístupná i z website SHERON Valašská rally 2010 a to ze sekce AMK RS - Vsetín, kapitola E-shop.

Ve Valašském Meziříčí 27. ledna 2010 AutoMotoKlub Rallye Sport - Vsetín

PR

 

Fotogalerie

Smutná Valaška 2009 - foto Karel Kolečko

Další fotografie 1 2

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu