Vyhledávání

Bösiger se vrací na místo činu! Již v úterý úvodní testování nového speciálu 2009.

Bösiger se vrací na místo činu! Již v úterý úvodní testování nového speciálu 2009.

Bösiger se vrací na místo činu!

Stejně jako v detektivkách se "pachatelé" vracejí na místo činu I v truckracingu. Již v úterý se tak na okruhu v Mostě představí nejúspěšnější trucková dvojice posledních dvou sezón David Vršecký – Markus Bösiger. Na řadu přijde úvodní testování nového speciálu pro sezónu 2009.

Přestože od konce letošního šampionátu uplynulo něco málo přes měsíc, aktuální vicemistr starého kontinentu se na sever Čech těší. A nejen proto, že jako jediný jezdec dokázal v Mostě vyhrát pohárové závody obou tříd. "V průběhu sezóny jsme s Davidem a Mario Kressem dali dohromady řadu poznatků ohledně vylepšení fungování vozu.

V úterý si poprvé vyzkoušíme, do jaké míry se povedlo uvést teorii do praxe," řekl v telefonickém rozhovoru švýcarský jezdec s tím, že neočekává tak velké překvapení, jako v loňském roce. "V průběhu celé sezóny jsem si říkal, že lepší auto už snad ani mít nemůžu. Pak přišlo první testování na novou sezónu a já musel konstatovat, že jsem se spletl. Jednalo se ale o velmi příjemné konstatování."

Buggyra

 

Fotogalerie

Barcelona 2008 a úspěšné Buggyry, foto týmu

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu