Vyhledávání

Buggyra a její druhý jezdec pro rok 2011

Buggyra a její druhý jezdec pro rok 2011

Buggyra má druhého jezdce!

Zatímco loni se o náhradě za Markuse Bösigera rozhodovalo po zahájení šampionátu, letos má management roudnického týmu o parťákovi Davida Vršeckého jasno. Jeho jméno však tají.


Manažer týmu Jan Kalivoda informaci o angažování nového jezdce sice potvrdil, zároveň však odmítl uvést jeho jméno. "Jsme dohodnuti i na těch nejmenších detailech, jméno jezdce, který bude v této sezóně startovat v barvách Buggyry vedle Davida Vršeckého, oznámíme v první polovině příštího týdne," reagoval Jan Kalivoda na některé "zaručené" informace zahraničních serverů.

"Žijeme v demokratickém světě, každý si může psát, co chce. Jakékoli zvěsti ani jména proto nemíním komentovat. Dohodli jsme se s manažery nového jezdce na tom, že oficiální zprávu vydáme ve stejný čas, neboť to považujeme za korektní vůči veřejnosti i novinářům, kteří vždy stáli při nás."

Buggyra

A pokud již nevydržíte čekat, pusťte si Motormix :-))

 

MOTORMIX č.4. : Tomeček o Africe, Juřička o motokrosu, Vršecký odhalí druhého jezdce, Hudec na Dakar22.2.2011 - Ve čtvrtém letošním Motormixu je k vidění tradičně řada reportáží z různých disciplín a diváci se dozví i hned několik horkých novinek. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu je na známé adrese www.tvmotormix.cz.
 

Fotogalerie

Motokárové Setkání mistrů 2011 v Kart areně Litomyšl objektivem Tondy a Pavla Malých

Další fotografie 1 2 3 4 5

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu