Vyhledávání

Buggyra v Mostě chystá první oficiální testování nové Buggyry pro sezónu 2010

Buggyra v Mostě chystá první oficiální testování nové Buggyry pro sezónu 2010

Buggyra vyráží do Mostu

Ve středu a ve čtvrtek proběhne na okruhu v Mostě první oficiální testování nové Buggyry pro sezónu 2010!
Na mosteckém okruhu se představí dva závodní speciály. Zatímco ten loňský se dvěma turbodmychadly prožene německý jezdec Uwe Nittel, David Vršecký poprvé projede letošní Buggyru.

"Samozřejmě, že se těším, mám na vývoji auta podstatně větší podíl, než tomu bylo v letech minulých. Zajímá mě, jakou jsem odvedl práci," potvrdil dvojnásobný mistr Evropy s tím, že se tým bude tradičně spoléhat na zavedený srovnávací systém. "I když letos pojedeme jenom jedno turbo, chceme jezdit minimálně stejně rychle, jako v předchozích sezónách. Proto potřebujeme srovnávat a testovat. Veškerá data pochopitelně použijeme při stavbě druhého vozu, který je ve stádiu pokročilé přípravy."

David Vršecký zároveň přiznává, že výsledky z Mostu nebudou mít prakticky žádný vliv na přípravy spojené s pokusem o překonání čtyř rychlostně-vytrvalostních světových rekordů, který proběhne 13. dubna na okruhu Lausitzring. "To bychom míchali jablka s hruškami. Zatímco na Lausitzu bude motor hodně dlouho v jednom tahu, bude Most o podvozku, pneumatikách, přechodových režimech…"

Buggyra

 

Fotogalerie

Buggyra a David Vršecký vybojovali v Jaramě 2009 titul, foto týmu

Další fotografie 1 2

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu