Vyhledávání

Czech Dakar team těsně před odjezdem na Silk Way 2011

Czech Dakar  team těsně před odjezdem na Silk Way 2011

Před odjezdem na SWR

První víkend prázdnin je za námi, všichni školou povinní si oddychli, protože je čekají dva měsíce prázdnin. Období plné klidu, pohody a žádných povinností. Náš víkend byl, ale přesným opakem.

V pátek se v bruntálské dílně ukázal a zdržel Robin Dolejš, technický ředitel z Buggyry. S Czech Dakar Teamem ho spojilo nejedno dobrodružství na letošním Dakaru. Stejně jako David Vršecký i Robin byl pro náš tým velkým přínosem. Ať už se budeme bavit o technických znalostech nebo o ryze lidském přístupu k životu. Tentokrát ho do Bruntálu zavedla pracovní záležitost, přijel, aby doladil pár drobností v motoru. Bruntál a jeho okolí o víkendu opět „rušil“ dunivý zvuk naší závodní Tatry. Možnosti motoru a jeho nastavení je nutné testovat za provozu.

Sobota s nedělí všem splývá, maká se dlouho, protože si kluci chtějí odpracovat co nejvíce, aby se mohli pořádně vyspat na noc z neděle na pondělí.

V neděli se řeší kosmetické úpravy vozu. Dolepují se poslední nápisy, balí se osobní věci, připomínky typu „NEZAPOMEŇ NA…“ nebo „VEM S SEBOU…“ nebo „MYSLI NA TOHLE…“ nebo „DEJ TO TAM, AŤ TO PAK NAJDEME“ jsou na denním pořádku a v podstatě nic jiného ani neslyšíte.

Do doprovodné Tatry se nosí věci postupně. Je nespravedlivé, že se o ní tak málo píše, protože bez téhle šestikolky bychom byli nahraní. Je plná nářadí, náhradních dílů, pneumatik, osobních věcí. Domov na krátkou dobu pro 5 člennou posádku. Mechanici, kteří udělají maximum pro to, aby opravili závadu speciálu, poskytli technické zázemí, pomohli.

V pondělí kolem poledne Czech Dakar Team vyrazí do Ruska. Držte nám pěsti, ať cesta rychle uteče a my se Vám ozveme z Moskvy.

Pěkné prázdniny všem přeje



CZECH DAKAR TEAM 

http://www.czechdakar.cz/

 

Fotogalerie

Na návštěvě v Bruntále objektivem Jirky Fialy

u Czech Dakar teamu

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu