Vyhledávání

Také celý tým GINAF Rally se vydal na cestu do Moskvy na Silk Way 2011

GINAF Rally se vydal na cestu do Moskvy

Ederveen / Moskva - Celý tým GINAF Rally se vydává na cestu do Moskvy. Zde začíná v sobotu na Rudém náměstí Silk Way Rally.
Tři vozy GINAF odjely toto úterý. V přístavu Travemünde společnosti Ederveen byly naloděny a plavily se 27 hodin lodí do Helsinek.
Dnes ráno, pět řidičů se dvěma vozy a dále s 8x8 asistenčním vozem zamířilo z finského hlavního města do Moskvy. Během pátku dorazí Henk van Brummelen, Henk de Haas, John Heebink, Harmen van Dijk a Gert Veldhuizen s kamióny do ruské metropole.

Ostatní členové se sešli dnes ráno v 10:30 h na letišti v Düsseldorfu a letecky se přepravují na letiště Domodědovo nedaleko Moskvy. Kromě dříve zmiňovaných pěti členů tvoří zbytek týmu Wuf van Ginkel, Edwin van Ginkel, Gerard van Veenendaal, Marc Wams, Daniel Bruinsma, Jan Goossen, Jan van Holland a Emil Megens.
GINAF Rally Power se na Silk Way Rally hodně připravoval. ,,Máme stávající vůz vybaven dle našich posledních úprav. Bylo změněno řízení a zavěšení kol, vůz je také o 10% lehčí'' jak prozradil Edwin van Ginkel.

„Velká důvěra“
Kromě Wufa bude dále Edwin van Ginkel tak trochu testovat vůz. ,,Chceme, aby se nám v této náročné rally ukázalo, co musíme případně změnit. Jsme přesvědčeni, že nová koncepce, kterou jsme minulý týden testovali v Mendenu je stabilnější, což se nám také ukázalo. Máme nyní větší potenciál.''
Podle Edwina a Wufa bude závod v Rusku menšího významu. „Vidíme to jako opravdový test. Potřebujeme vědět, jak se změny projeví a jak vůz vydrží náročnost. Technické úpravy, budeme následně aplikovat na náš nový vůz.“ řekl Edwin těsně před odletem do Moskvy.

Zkušenost
Během Silk Way Rally bude také sbírat Gerard Veenendaal zkušenosti za volantem vozu rallye. ,, Chceme, aby Gerard nabral zkušenosti a později je mohl využít v rally Dakar jako řidič rychlé asistence“, objasnil nám ještě Edwin plány. Marc Wams, Jan Goossen a Daniel Bruinsma budou v Rusku plnit funkci navigátorů / mechaniků.

Otevření na Rudém náměstí
Slavnostní otevření Silk Way Rally je naplánováno na sobotu. Na Rudém náměstí v Moskvě bude prezentace všech týmů. V neděli je na programu první fáze. Rally má celkem přes 4000 km, počínaje v sobotu 16. července a končit bude v Soči, na pobřeží Černého moře, kde v roce 2014 bude dějiště zimních olympijských her.

 

Překlad: Petr Janků

zdroj: Ginaf

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu