Vyhledávání

Tomáš Vrátný, Ota Měřinský a Radim Pustějovský zdárně v cíli Dakaru 2012

Tomáš Vrátný, Ota Měřinský a Radim Pustějovský zdárně v cíli Dakaru 2012

Naše Bonverka v cíli závodu

Vážení,

dovolujeme si Vám oznámit, že dne 15.1. 2012 naše Tatra 815 BONVERKA absolvovala úspěšně letošní ročník nejtěžšího závodu na světe ralye DAKAR. V celkovém pořadí obsadila 18. místo, nejlepšího umístění dosáhla v 13. etapě (11.místo), nejtěžší etapa byla zřejmě jedenáctá a nejtěžšší chvíle přišli v etapě desáté, kdy měla nehodu zpřátelená posádka Aleše Lopraise.

Bonverka získala 2. místo v soutěži o nejhezčí dakarský kamión a titul: “První Vice Miss Marathon 2012”

Během celého závodu jí na cestě za dobrodružstvím, sportem, poznáním lidských i technických možností, skutečného přátelství, nezištné spolupráce i za vítězstvím a slávou vedli pilot nováček Tomáš Vrátný, provázeli i řídili zkušený navigátor Ota Měřinský a pečoval o ní i kolegy Radim Pustějovský. Jejich putování by se neobešlo bez technické podpory mechaniků Radima Kalvody a Milana Pechala, kteří byli nedílnou součástí BONVER DAKAR Teamu na místě.
Společné zázemí v Jižní Americe tvořili oběma týmům doprovodná vozidla a členové týmu INSTAFOREX LOPRAIS. Z domova pak na všechny myslel a všemožnou podporu vytvářel nejen samotný pan Karel Loprais, ale také Kamil Adámek, bez kterého by se neobešla celá řada nezbytných úkonů a vyřizování.

Expedici v takovém rozsahu a podobě by nebylo vůbec možné a představitelné uskutečnit bez partnerů a podporujících organizací, kterým patří především náš dík a potlesk.

Milí fanoušci a příznivci, těšilo nás a motivovalo, jakou pozornost jste BONVER DAKAR Teamu během celého závodu věnovali a kolik nových příznivců jsme získali. Zachovejte nám přízeň, bez podpory a pomoci druhých se neobejde nikdo z nás !

V tomto týdnu Vás všechny ještě budeme na webových stránkách a Newslettrem informovat o termínu slosování vítězů ankety a tipovací soutěže. Ceny budou slavnostně předány naší posádkou na After party BONVER DAKAR Týmu, která se bude konat na konci ledna. Na ní také srdečně budeme zvát všechny partnery, rodiny, přátele a milé hosty…a bude jistě veselo!



Je nám nejen ctí, ale také velkým potěšením, že sdružení OCCAM & TRIPON | Advertising Connection mohlo být součástí tohoto fantastického dobrodružství a že se mohlo na jeho přípravě, podobě i průběhu podílet.


Těšíme se společně s Vámi na další závody a sdílené dobrodružství.

A nezapomeňte i dál v životě pracovním, soukromém i sportovním: VALÍME BOMBY !!!



Lucie Houthoofdtová
za celý BONVER DAKAR Team

 

Fotogalerie

Tomáš Vrátný a jeho posádka ve finiši Dakaru 2012

11 a 12. etapa, foto týmu

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu