Vyhledávání

Classic Show Brno 2011 opět souběžně s výstavou Autosalon Brno 2011

Classic Show Brno 2011 opět souběžně s výstavou Autosalon Brno 2011

4.–5. června 2011 na brněnském výstavišti souběžně s výstavou Autosalon Brno 2011

Classic Show Brno 2011 je druhý ročník prodejního veletrhu historických automobilů, motocyklů, náhradních dílů a renovačních dílen v České republice. K vidění bude bohatý výběr vystavených klasických vozů, ucelený přehled firem, zboží a služeb pro veteránisty. Novinkou bude Classic Market, nabídka soukromých ojetých aut a motocyklů
.

Zásadní letošní změnou oproti prvnímu ročníku bude dvojnásobná plocha veletrhu. Veteránsalony, kluby, umělci, renovátoři a specializované obchodní i výrobní firmy se tentokrát představí na ploše celého pavilonu A, tedy v obou jeho částech. Předpokládáme účast většiny loňských vystavovatelů a jednáme s řadou dalších firem, které vloni sice zájem projevily, ale rozhodly se vyčkat, co přinese a jak se povede první ročník. V současné době se jedná také o tom, že někteří vystavovatelé Classic Show zůstanou se svou expozicí po celou dobu konání Autosalonu.

Classic Market
Díky dvojnásobné kapacitě bude možno letos uskutečnit i aktivity, na které vloni na ploše poloviny pavilonu již nezbylo místo
. Přibude vystavovatelů a návštěvník tentokrát jistě ocení mimo jiné větší množství klubových expozic. Především ale bude mít možnost koupit či prodat své auto nebo motocykl na Classic Marketu. V rámci zahraničních výstav je běžnou praxí, že své vozidlo mohou nabízet na krytých i volných plochách stovky soukromých prodejců. Rádi bychom totéž umožnili tuzemským veteránistům. Prodávající se díky vystavení svého vozidla setká přímo se zájemcem a podmínky prodeje si dohodnou přímo na místě, takže vozidlo již z výstaviště putuje ke svému novému majiteli.

Classic Rally
Pro zájemce bude připravena na pátek a sobotu noční jízda historických automobilů. Účastníci by měli poznávat zajímavosti Brna a okolí, vystaví vozidla a absolvují jízdu zručnosti v areálu BVV během Classic Show a Autosalonu. Dále vystaví svá vozidla během večerního ohňostroje na brněnské přehradě.

Spanilá jízda a výstava
Pro zájemce, kteří přijedou na Classic Show během soboty a neděle s historickým vozidlem, bude připravena ve spolupráci se společností SNIP & Co spanilá jízda a následně výstava na náměstí Svobody v centru města Brna. Zde budou vozidla vystavena v obou dnech cca mezi 14. a 15. hodinou.


Bližší informace:
Karel Kupka
karel@atelier-kupka.cz
tel.: 608 205 210
Atelier Kupka s.r.o., Hvězdová 13, Brno 602 00
www.classicshow.cz  


Provozní doba:
3. - 9. 6. 2011

denně 9.00 - 18.00 hod.
poslední den 9.00 - 17.00 hod

3. 6. 2011 - odborný a novinářský den

www.bvv.cz

 

Fotogalerie

Autosalon Brno 2010 a Classic show objektivem Víti Klígla

Další fotografie 1 2 3

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu