Vyhledávání

Objednejte si pěkný nástěnný kalendář Česká RALLYE na rok 2009

Objednejte si  pěkný nástěnný kalendář Česká RALLYE  na rok 2009

S blížícím se koncem roku se pomalu sčítají i poslední dny vašeho kalendáře a spousta z vás již určitě pokukuje po jeho nástupci pro rok 2009. Kalendář, který sestavila dvojice západočeských fotografů Václav Dufek a Vladislav Maschl ze svých fotografií z letošního ročníku Mezinárodního mistrovství české republiky by tak mohl usnadnit vaše rozhodování.

Nástěnný kalendář o velikosti 42x29,5cm je vázaný kroužkovou vazbou a jeho listy jsou z křídového papíru. V případě zájmu, je na kartonu pod kalendářem cca 25mm prostoru pro logo vaší firmy, kontaktní údaje či reklamní slogany. Další informace získáte přímo na webových stránkách www.rallysport-foto.tym.cz

Cena kalendáře je příjemně nízká, 169kč s DPH. Při odběru většího množství, například jako vánoční dárek pro vaše obchodní partnery, je možné cenu ještě lehce snížit a to i v případě dotisku výše uvedené reklamy.

K ceně kalendáře je nutné přičíst poštovné, případně dobírkovné dle aktuálních tarifů České pošty. Případné objednávky směřujte přímo na emailové adresy autorů.

Objednávejte na : ca402735@tiscali.cz

 

Fotogalerie

Nástěnný kalendář RALLYe na rok 2009

od našich kolegů fotografů Václava Dufka a Vladmira Maschla

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu