Vyhledávání

Právě na stáncích můžete koupit časopis Rally 06/2011

Právě na stáncích můžete koupit časopis Rally 06/2011

Právě v těchto dnech vychází Rally 06/2011
Z obsahu Rally 6/2011

Václav Arazim: Tím starší, tím lepší

Pohled na výsledky produkční kategorie na posledních závodech českého šampionátu nevyznívá pro mladé jezdce moc pozitivně. Hodnocení kraluje Mitsubishi Lancer Evo IX litvínovského veterána Václava Arazima. Na Bohemii si dokonce se spolujezdcem Juliem Gálem dojeli pro třetí příčku absolutní klasifikace. Na to se nedá napsat nic jiného. Pouze, smekám klobouk…

SATA Rally Acores: Škoda deklasovala konkurenci

Ve dvou předchozích ročnících SATA Rally Acores vystoupili na nejvyšší příčky jezdci peugeotu. Tentokrát se na podium nedostal ani jeden, kompletně je zaplnily posádky s vozy Škoda Fabia Super 2000. Zvítězil Juho Hänninen před Andreasem Mikkelsenem a Janem Kopeckým.

Vzpomínka na Andrease Waldherra

Nepřehlédnutelný pilot VW Polo S2000 – 43letý Rakušan Andreas Waldherr – tragicky zahynul, když se na něj při práci v dílně zřítilo auto. Zemřel jezdec, který prodloužil mezinárodní kariéru vozu Polo S2000 o několik sezón a zajížděl s ním výsledky, které v Evropě nemají obdoby. Odešel na vrcholu sil, jen dva měsíce po tom, co na Bosch Rallye důkladně prohnal svého věčného rivala Baumschlagera.

Mercedes v rally: S třícípou hvězdou na kapotě

Slavná značka Mercedes-Benz není jenom synonymem počátků světového automobilizmu, ale stála i u kolébky automobilového sportu. Až do poloviny padesátých let hrály mercedesy prim ve Formuli 1 i okruhových závodech sportovních vozů. Po tragické havárii v Le Mans 1955 se značka s třícípou hvězdou z okruhů stáhla a začala se zajímat o rally.

Ken Block: WRC podium je mým snem

Před několika lety Američana Kena Blocka (narozen 21. listopadu 1967 v Long Beach, Kalifornie) téměř nikdo neznal.

Další reporty:

Rally Bohemia
Rally Krkonoše
GEKO Ypres Rally
Rally Acorpolis of Greece

 

PR

 

Fotogalerie

Rally Bohemia 2011 - foto Václav Dufek

Další fotografie 1 2 3

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu