Vyhledávání

Vojtěch Štajf okusí Rallye Monte Carlo 2010

Vojtěch Štajf okusí Rallye Monte Carlo 2010

Na nedávné tiskové konferenci Tatra Loprais týmu před odletem na Dakar byli přítomni všichni členové závodní posádky navíc s legendárním Karlem Lopraisem. přičemž posádku doplnil  i její loňský člen - loňský Alešův navigátor Vojta Štajf. Byť tentokrát bude na Dakaru absentovat.

„Po svém zranění v posledním ročníku jsem zatím pár věcí přehodnotil, také čekáme přírůstek do rodiny a bylo by jistě vhodnější být po celou dobu v Evropě. A protože mi doktoři sdělili, že extrémní nadmořské výšky nedělají mojí hlavě, stižené otřesem mozku, moc dobře, vhodnější bude asi pobyt u moře.

A u moře je Monte Carlo. Takže je to jasné – zatímco v roce 2009 jsem se zúčastnil nejslavnější dálkové rallye, v lednu 2010 se zúčastním nejslavnější klasické rallye na světě. Moje vztahy s Alešem a všemi členy týmu byly a zůstávají naprosto perfektní a kdo ví, jednou se na Dakar třeba znovu vrátím a budu se snažit být Alešovi k dispozici. Teď přeji všechno nejlepší a hodně zdaru Jarovi Miškolcimu a věřím, že svou roli zvládne perfektně. Klukům přeju, aby měli v kabině vždy pohodu a nechytala se jich ponorka,“ řekl Vojta Štajf na tiskovce.

Dodejme ještě, že Monte pojede se Subaru a po  boku s Marcelou Dolečkovou. A už se mu to rovněž  rychle blíží. Zatímco Dakar startuje  právě nyní v úvodu ledna, Monte Carlo zhruba za dva týdny v době, kdy nejnáročnější marathon  bude pomalu končit....

 

Fotogalerie

Dakar 2009: Loprais team v bivaku atd, foto týmu

Další fotografie 1 2 3

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu