Vyhledávání

Žhavá novinka z dílny Land Rover se představí ve Frankfurtu. Defender pro rok 2015

Žhavá novinka z dílny Land Rover se představí ve Frankfurtu. Defender pro rok 2015
Zcela nový koncept: Land Rover Defender pro rok 2015
 
Žhavá novinka z dílny společnosti Land Rover se představí na autosalonu ve Frankfurtu
 
Gaydon/Praha, 31. srpna 2011 – SpolečnostLand Rover potvrzuje, že na autosalonu ve Frankfurtu představí zcela nový koncept Land Roveru Defenderu pro rok 2015. Tento unikátní koncept dokazuje, že společnost Land Rover chce i v budoucnosti vyrábět všestranné vozy s vynikajícími schopnostmi v terénu. Praktický a účelný design Land Roveru Defenderu byl navržen hlavním designérským týmem v čele s Gerry McGovernem.
 
Nahrazení tradičního Land Roveru Defenderu je jedna z největších výzev automobilového světa, protože tento vůz inspiruje lidi na celém světě. Koncept, který představíme ve Frankfurtu, není připraven k výrobě, ale je to začátek čtyřleté cesty k modelu Defenderu pro 21. století“ říká Gerry McGovern, ředitel designu společnosti Land Rover.
 
A John Edwards, celosvětový ředitel značky Land Rover k tomu dodává: „I přesto že lidé po celém světě ho mají rádi kvůli jeho jednoduchému, poctivému a osobitému designu, jsme rozhodnuti pro nový model Land Roveru Defenderu, který bude věrný svému dědictví a historii, ale zároveň bude splňovat požadavky měnícího se globálního trhu. Máme v plánu zapojit stávající i potencionální zákazníky, aby nám pomohli dokončit detaily nového vozu.“
 
Koncept nového Land Roveru Defenderu 100 vychází z hlavních prvků stávajícího Defenderu. Společnost Land Rover chce otevřít diskusi a přimět veřejnost k tomu, aby spolupracovala se společností Land Rover a rozhodla o tom, jak bude Land Rover Defender vypadat. Další kapitola příběhu o novém Land Roveru Defenderu se odehraje 13. září na autosalonu ve Frankfurtu v 9:15 hodin, kde bude tato žhavá novinka představena.
 

 

 

 

Radek Polák                        Dieter Platzer
PR Consultant                        PR manager
Grayling Czech Republic                        Jaguar Land Rover Austria
 

Fotogalerie

Land Rover Defender Concept

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu