Vyhledávání

3360 koní pod kapotami Audi R8 vtrhlo do Česka

3360 koní pod kapotami Audi R8 vtrhlo do Česka
Dynamická, moderní a vysoce sofistikovaná - přesně jak to odpovídá podstatě značky Audi – byla česká premiéra nového supersportovního modelu Audi R8. Na noční Audi R8 koktejl v jedné z nejprestižnějších pražských restaurací Kampa Fish pozval český importér řadu svých zákazníků a vážných zájemců z řad podnikatelských, sportovních a uměleckých špiček České republiky.
 
Po efektním odhalení osmi vozů na piazze restaurace a téměř mystickém zadunění více než tří tisíc koní pod prosklenými kapotami Audi R8 měli první zájemci možnost prožít vzrušující okamžiky projížďky centrem Prahy.
 
V současné době evidujeme desítky objednávek a vážných zájemců. Mimořádný zájem o tento výjimečný model překonal všechna naše očekávání a jsme jim samozřejmě naprosto nadšeni,“ komentuje vstup nového Audi R8 na český trh Petr Neústupný, vedoucí Divize Audi společnosti Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o..
 
Audi vstupuje do nejnáročnějšího segmentu automobilového trhu s modelem R8 s uprostřed uloženým motorem a hned zaujímá místo mezi nejlepšími. Vůz staví na zkušenostech, které značka čtyř kruhů desítky let sbírala aktivní účastí v motoristickém sportu, ale také dlouholetou výrobou sportovně-luxusních automobilů.
 
Audi R8 představuje unikátní amalgám vynikajících jízdních vlastností, průkopnických technologií a fascinujícího designu. Motor V8 FSI HDZ o výkonu 420 koní, stálý pohon všech kol quattro® a hliníková karoserie Audi Space Frame ASF® propůjčují Audi R8 mimořádné vlastnosti, které mu umožňují ucházet se o vůdčí pozici ve své třídě. Ergonomie
a praktičnost zároveň dovolují každodenní využívání Audi R8 v běžném provozu. Stejně důležitou charakteristikou je rovněž dodržování náročných kvalitativních standardů, typických pro značku Audi.
 
Základní cena nového Audi R8 začíná na 2 981 300 Kč, prvním zákazníkům budou vozy dodány ve druhém čtvrtletí roku 2007.
 

 

 
Import Volkswagen Group, s. r. o., Divize Audi/Public Relations,
Tiskové informace, ceníky a technická data v elektronické podobě najdete na www.audi.cz
 
 
Audi je celosvětově uznávaným konstruktérem a výrobcem automobilů prestižní třídy. Prodeje Audi už jedenáct let nepřetržitě rostou, v roce 2006 automobilka Audi prodala 905 188 vozů, což představuje meziroční nárůst o 9,2 %. Značce Audi se dařilo především na západoevropském trhu, kde její odbyt stoupl o 7,7 %  na 658 463 vozů.
 
Prodeje automobilů Audi na tuzemském trhu rostou už 12 let po sobě – vloni se v ČR prodalo 2804 automobilů Audi, což oproti 2548 vozům prodaným v roce 2005 představuje nárůst o deset procent.
 
 
 PR
 

Fotogalerie

Krasavec AUDI Q7 V1 TDI

foto AUDI

Další fotografie 1 2

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu