Vyhledávání

Kia cee d získala ocenění flotilový automobil roku 2009

 Kia cee´d je flotilový automobil roku 2009

Na slavnostním galavečeru v rámci konference Fleet&Bussines Day, kterou pořádá každoročně magazín Flotila, proběhlo vyhlášení výsledků soutěže Flotila roku 2009. Kia Motors Czech nominovala do letošního ročníku dieselový cee´d Sporty Wagon 1,6 CRDi a nakonec si odnesla sošku za první místo v kategorii „Referentský vůz“.

„Pro značku Kia je prvenství v soutěži o nejlepší flotilový vůz obrovským úspěchem a jsem rád, že jsme navázali na skvělé výsledky z minulých let.“, komentuje vítězství v letošním ročníku soutěže Jan Veselý, fleetový manažer, Kia Motors Czech. „Dříve patřily první příčky v podobných anketách téměř výhradně evropským automobilkám, ale jak vyplývá z vývoje posledních let, značka Kia získává u spotřebitelů i odborné veřejnosti stále větší oblibu.“, doplňuje Arnošt Barna, obchodní a marketingový ředitel, Kia Motors Czech.

Cee´d má doposud na kontě třetí místo v ALD Automotive Fleet Awards 2008 a druhé místo v anketě Flotila roku 2008. Mimo to získal také ocenění od motoristických novinářů, kteří ho pasovali na Auto roku 2008. O titul Flotila roku 2009 se utkal již nový cee´d, který dostal nejen dynamičtější a sportovnější vzhled, ale doznal změn i v interiéru a díky novým technologiím byly dále vylepšeny i jízdní vlastnosti a snížena průměrná spotřeba i úroveň škodlivin.
Vozů Kia cee´d se prodalo více než 10 000 kusů

Nejúspěšnějším modelem značky Kia je v České republice jednoznačně cee´d. Automobil, který znamenal v historii značky zásadní zlom a odstartoval novou éru Kia, se začal vyrábět v prosinci 2006. Po pětidveřovém hatchbacku následovala v červenci 2007 verze kombi – cee´d Sporty Wagon a v prosinci téhož roku doplnila Kia výrobní program ještě o třídveřový sportovně laděný pro_cee´d. K dnešnímu dni se vyrobilo v nové moderní továrně Kia ve slovenské Žilině více než 370.000 automobilů modelové řady cee´d.

Necelé tři roky od zahájení úspěšného tažení představila Kia Motors cee´d s novou tváří. Bezprostředně po světové premiéře na frankfurtském autosalonu pořádala Kia Motors Czech slavnostní prezentaci nového ceed´u pro lokální média. Této příležitosti využila společnost rovněž k oslavě desetitisícého zákazníka tohoto oblíbeného bestselleru.

Šťastný majitel jubilejního cee´du – pan Pechek z Prahy, obdržel od společnosti kartu CCS na pohonné hmoty v hodnotě 10 000 Kč jako výraz poděkování za přízeň značce Kia. Pan Pechek zakoupil svůj vůz v autosalonu Emil Frey v pražských Stodůlkách.

PR

KIA

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu