Vyhledávání

Brněnský okruh byl dnes před začátkem letošní GP oceněn za nejlepší Grand Prix 2007

Brněnský okruh byl dnes před začátkem letošní GP oceněn za nejlepší Grand Prix 2007

Brněnský okruh byl oceněn za nejlepší Grand Prix 2007


Brno – Zástupci brněnského okruhu dnes krátce po poledni převzali IRTA Trofej, ocenění Mezinárodní asociace jezdců za nejlepší Grand Prix sezóny 2007. Sbírka brněnského okruhu se tak rozrostla o další prestižní ocenění. Automotodrom Brno byl v pořádání Grand Prix nejlepší již v letech 1999 a 2004.

Mezinárodní asociace jezdců (IRTA) každoročně uděluje IRTA Trofej okruhu, na kterém se jezdcům seriálu MotoGP nejvíce líbilo. V bodovém hodnocení za sezónu 2007 nejlépe obstál brněnský okruh. Jezdci ocenili především technickou připravenost závodní dráhy, vysokou úroveň bezpečnosti jezdů i zázemí.

Výsledky hodnocení jednotlivých okruhů byly známy již letos v březnu, prestižní ocenění však bylo zástupcům Automotodromu Brno předáno dnes po poledni. „V Brně nás vždy vítají s otevřenou náručí a trofej za nejlepší Grand Prix si rozhodně zaslouží. Pracovníci okruhu ze sebe vydají každý rok maximum, splní všechny naše požadavky a často je i překonají,“ uvedl Prezident Mezinárodní asociace jezdců Hervé Poncharal.

Výkonná ředitelka společnosti Automotodrom Brno Ivana Ulmanová si IRTA trofeje velmi cení: „Jsme velmi potěšeni, že byl oceněn právě náš okruh. IRTA Trofej je obrovskou satisfakcí za práci, kterou vykonáváme. Velký dík patří všem lidem, kteří se na pořádání Grand Prix podílejí a starají se o spokojenost nejen jezdců, ale i diváků.“

Třetí IRTA Trofej staví brněnské závodiště vedle okruhů ve Valencii a Barceloně, které mají na kontě rovněž tři ocenění. Čtyři IRTA Trofeje se podařilo získat zatím pouze italskému Mugellu.


PR

 

Fotogalerie

Atmosféra při GP Brna 2007

foto Phen

Další fotografie 1 2

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu