Vyhledávání

Michal Salač se na Silverstone vrátil po zranění do FIM Superstock 1000.

Michal Salač se na Silverstone vrátil po zranění do FIM Superstock 1000.

Težký návrat

Tým Salac Racing se o tomto víkendu predstavil na britském okruhu Silverstone, kde se Michal Salac vrátil po zranení do poháru FIM Superstock 1000.

Okruh ležící približne 100 kilometru severozápadne od Londýna byl pro stredoceského jezdce návratem do elitního šampionátu mladých nadejí, který opustil po svém zranení v italském Misanu. Pro Michala Salace je Silverstone zcela nová trat, což znamenalo, že návrat bude velmi složitý. To se i potvrdilo ve volných a kvalifikacních trénincích, které probehly v pátek a v sobotu. V nedeli byl na programu samotný závod, v nemž mladý závodník bojoval s Francouzem Pagaudem a Polákem Walkowiakem. Po deseti bezmála šestikilometrových okruzích projel Michal Salac cílem na 25. pozici.

Michal Salac:
„V Silverstone jsem poprvé, takže žádný skvelý výsledek jsem ani nemohl ocekávat. Samozrejme rád bych skoncil na bodech, ale stále bolestivé zranení a neznámá trat byly proti. Na druhou stranu jsme celý víkend dobre postupovali v nastavení motorky. Poslední zmeny jsme udelali dnes pred zahrívacím tréninkem. Zmeny, které nám poradil technik od firmy Andreani, znamenaly v závode další zrychlení, i když to stále nestacilo k tomu, abych udržel krok s rychlejšími souperi. Ke konci závodu se mi na motorce jelo už celkem dobre, jen jsem proste nemel tu správnou rychlost, abych se mohl poprat o lepší výsledek. Chtel bych podekovat klukum za perfektní práci behem celého víkendu, holkám za vedení hospitality, ale také všem našim partnerum a fanouškum. Doufám, že príšte to již bude výsledkove lepší.“

 

 

 

 

PR

 

Fotogalerie

Michal Salač na Silverstone ve FIM Superstock 1000 2011

závěr července 2011, foto týmu

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu