Vyhledávání

Pozvánka na druhý letošní závod Carbonia Cupu na SlovakiaRing dne 3.6.2012

Pozvánka na druhý letošní závod Carbonia Cupu na SlovakiaRing dne 3.6.2012

První závod je za námi, dopadl doufáme ke spokojenosti Všech zúčastněných a proto si dovolujeme srdečně pozvat všechny příznivce motorismu, jezdce i jejich teamy z Čech i Slovenska a jejich čtyřkolové miláčky na pokračování druhým závodem okruhového seriálu Carbonia Cupu 2012, který proběhne již za měsíc dne 3.6.2012. Tentokrát se seriál přesune k našim sousedům na vysoce moderní okruh Slovakia Ring.

Zase více ježdění!!!

Přijeďte si zazávodit, otestovat techniku a poměřit síly jezdeckého umění..


Závod je opět vypsán jako sprint pro kategorie závodních cestovních vozů (A), civilních vozů (B), speciálů (C) a formulí (D). Kdy budou moci jezdci bojovat o své důležité body do celkového umístění seriálu.

Ve sprintovém závodu na exkluzivní 6km trati se ve všech kategoriích budou tradičně měřit síly v závodě vypsaném na 20min. Předcházet mu budou 3 tréninkové jízdy po 30 minutách a 25minutová kvalifikace. V celkovém součtu to znamená celkem 2 hodiny a 20 minut čistého času ježdění.


Novinkou pro tento podnik je zařazení odpoledního 3hodinového vytrvalostního závodu s názvem Best race team kdy hlavní výhrou pro vítězný tým bude finanční odměna.

To vše na SlovkiaRingu v jeden závodní den!! Nezapomeňte se tedy přihlásit a tám tak zvýšit šanci bojovat o hlavní výhru šampionátu. Jezdci budou i o tyto závody odměněny krásnými poháry a ve sprintu nebude chybět ani boj o nejrychlejší čas kola z celého dne, kdy je pro vítěze připraven putovní pohár. Po prvním podniku se jeho držitelem stal Pavel Machulda a jeho Tomis 04. Najde na Slovensku svého přemožitele?


Přihlášky, více informací a pravidla vytrvalostního závodu + harmonogram dne naleznete na stránkách www.carboniacup.cz  

Těšíme se na Vás!
Váš Carbonia Team

 

Fotogalerie

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu