Vyhledávání

2009: CITROËN slaví 90. narozeniny a zahajuje právě oslavy

V Paříži dne 23. července 2009

CITROËN ZAHAJUJE OSLAVY SVÝCH 90 LET
2009: CITROËN slaví 90. narozeniny. Společnost píše v tomto výročním roce již od února novou stránku své historie, s novou image, novými zákaznickými vztahy a novou řadou výrobků.
Oslavy výročí začínají v pařížském salonu na adrese Champs-Elysées 42, kde Citroën představuje 90 let kreativní technologie. V září značka pozve veřejnost na výjimečný zážitek, kdy na nejprestižnější ulici světa vytvoří pro 30 nocí efemérní apartmá pod hvězdami.

Prožít noc pod hvězdami …
30 vyvolených bude moci prožít noc s CITROËNEM: společnost v září nainstaluje v posledním patře svého salonu na adrese Champs-Elysées 42 pravé „apartmá pod hvězdami“.
Prostřednictvím soutěže, která bude v září spuštěna na výroční adrese www.90.citroen.com, nabídne společnost zájemcům, aby vyhráli neopakovatelnou noc v tomto pokoji.
Celkem bude možno při příležitosti 90 let značky Citroën vyhrát 30 těchto nezapomenutelných nocí, které si bude možné prohlédnout na záběrech na adrese:
www.90.citroen.com


CITROËN FRANCE - SERVICE PRESSE
Immeuble Colisée III - CC : LI041 - 12 rue Fructidor 75835 Paris Cedex 17 - TÉL. : +33(0) 1 58 79 75 87 - FAX : +33(0) 1 58 79 74 03 -
service_presse@citroen.com – www.citroen-presse.com – www.citroen.com


…a znovu prožít 90 let kreativní technologie.
Již dnes se koná první z řady narozeninových oslav. CITROËN ve svém salonu na adrese Champs-Elysées 42 představuje 90 let bájných vozů, inovací, dobývání a komunikace… Zveme vás k cestě časem, kdy budete moci znovu prožít 90 let kreativní technologie. Bývalé i současné slavné vozy CITROËN, tvořící vír z fotografií zážitků prožitých během historie značky, se odrážejí mezi jednotlivými patry, kde jsou promítány na 36 světelných krychlí různé velikosti:
- vůz 10 HP Type A, první sériový vůz v Evropě, jenž byl představen 7. června 1919, je umístěn proti konceptu Hypnos
- model 2CV Jamese Bonda z filmu „Jen pro tvé oči“ ladí s nováčkem mezi MPV, vozem C3 Picasso.
- A konečně je tu slavný Citroën DS ve výjimečné verzi, který bude instalován naproti C5.

Vedle těchto vozů tu na návštěvníky čeká řada zábavných možností, jak prozkoumat pojem kreativní technologie.
- Dotykový displej umožní objevit vůz, který mezi 90 lety bájných vozů značky nejlépe odpovídá osobnosti návštěvníků;
- Interaktivní hra vyzývá návštěvníky, aby si vyzkoušeli své znalosti o automobilech;
- Přilba z rallye zvětšená v měřítku 1:10 umožní návštěvníkům prožít díky záběrům z vestavěné kamery rychlostní zkoušku v rámci mistrovství v rallye.

Tato první dvě setkání jsou součástí řady nových originálních akcí, během kterých CITROËN v průběhu následujících měsíců veřejnosti připomene 90 let své historie.



Martina Bedrnová
PR manager
Citroën Česká republika, s.r.o.

Značka CITROEN
CITROËN, který se opírá o 90 let technologických inovací a automobilové kreativity, nabízí svým zákazníkům moderní komplexní řadu osobních a užitkových vozů. Značka je díky vozu C4 Picasso evropským lídrem mezi kompaktními MPV a s vozem C1 se řadí do čela vozů s emisemi max. 110 g CO2/km. CITROËN v roce 2008 znamená 8 000 kontaktních míst, 13 500 zaměstnanců a 1 356 000 prodaných vozů. V roce 2009 se značka pustila do komplexního projektu transformace: nová identita, nové vztahy se zákazníky, nová řada produktů – řada DS.
Salon na adrese Champs-Elysées 42, jenž je již téměř 90 let mezinárodní výkladní skříní značky, přilákal od svého znovuotevření v září 2007 více než 2,8 milionu zákazníků.

PR

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu