Vyhledávání

Automobilka Škoda prodloužila smlouvu s Českým svazem ledního hokeje do roku 2013

Automobilka Škoda prodloužila smlouvu s Českým svazem ledního hokeje do roku 2013

Prodloužena smlouva s českým hokejem

Automobilka Škoda prodloužila smlouvu s Českým svazem ledního hokeje do roku 2013. Pokračuje tak v úspěšném partnerství, jež se datuje již od roku 1992.

Škoda Auto podporuje celosvětově oblíbené sportovní odvětví, jež se stalo základním pilířem dlouhodobé strategie firemní komunikace a symbolem aktivit mladoboleslavské automobilky
v oblasti sponzoringu, již dlouhých 19 let.

Nepřetržitě od roku 1993 je automobilka hlavním sponzorem IIHF Mistrovství světa v ledním hokeji, od roku 2000 je partnerem České hokejové extraligy a nadále zůstává i hlavním partnerem a oficiálním automobilem České hokejové reprezentace.

"Lední hokej patří k naší automobilce nepřetržitě téměř dvě desetiletí. Naše partnerství významným způsobem přispělo k vylepšení image a stupně známosti značky Škoda na důležitých trzích. V ledním hokeji je spousta emocí, nadšení a dynamiky. Naše partnerství s těmi nejlepšími v tomto tvrdém, ale férovém sportu se výtečně hodí k naší značce", zdůrazňuje Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland, předseda představenstva společnosti Škoda Auto.

"Každý partner, a navíc takto dlouhodobý jako společnost Škoda Auto, je v dnešní době zachráncem sportu, v našem případě hokeje, protože bez marketingových partnerů by hokej nebyl. Doposud nikdy nebyl proto vděk a poděkování partnerům tak vážný jako nyní. Věřím, že Škodě Auto ostudu dělat nebudeme a určitě vědomi si toho, co pro nás tato spolupráce znamená, odvedeme na druhé straně i maximální sportovní výkony”, připomíná JUDr. Tomáš Král, prezident Českého svazu ledního hokeje.

 

Škoda auto

PR

 

Fotogalerie

Česká Škoda na hokejovém MS v Německu 2010, foto Jar. Mareček

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu