Vyhledávání

Caravelle společníkem kapely Chinaski na Space Tour 2008

Volkswagen Caravelle společníkem kapely Chinaski na Space Tour 2008

Praha, 24. října 2008 – Také v letošním roce pokračuje divize užitkových vozů Volkswagen v úspěšném partnerství se skupinou Chinaski. Pro svoje cesty po České republice spojené s aktuálním turné Space Tour 2008, které začalo 21. října v Jablonci, tak mohou členové kapely využít služeb a pohodlí modelu Volkswagen Caravelle.

„Těší nás, že jsme se se značkou Volkswagen opět domluvili na spolupráci. Je pro nás velmi důležité, abychom byli během turné neustále mobilní a abychom cestovali pokud možno pohromadě. Přesně to splňuje naše nová ‚caravellka‘, kam se bohatě vejdeme i s našimi nástroji,“ říká Michal Malátný, frontman Chinaski.

V minulosti Chinaski využívali k dopravě během turné různé užitkové vozy Volkswagen: „Na turné před čtyřmi lety jsme celá kapela jezdili modrým vozem Volkswagen LT, před rokem jsme pak turné odjezdili ve dvou bílých Transporterech,“ dodává Michal Malátný.

Užitkové vozy Volkswagen Caravelle patří k nejpopulárnějším automobilům své kategorie, což je zásluha především jejich vyspělých technologií, hospodárnosti, flexibility a spolehlivosti. Model Caravelle, stejně jako modely Multivan a California, vychází z vozu Volkswagen Transporter. Všechny uvedené verze se dají využívat jak k přepravě cestujících, tak samozřejmě i nákladu - záleží pouze na rozhodnutí zákazníka, kterou z nich si vybere. K dispozici je samozřejmě široká škála vznětových i zážehových pohonných jednotek s výkonem až 235 koní a také verze s pohonem všech kol 4Motion.

Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o.
AC&C Public Relations

www.volkswagen.cz

pr

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu