Vyhledávání

Kapelu Monkey Business bude SEAT provázet po celý rok 2009


SEAT, Matěj Ruppert i Monkey Business jedou dál

• Monkey Business bude SEAT provázet po celý rok 2009

Kapela Monkey Business rozhodně nepropadla zimnímu spánku. V prosinci loňského roku rozpálila Lucernu svým tradičním vánočním koncertem, na kterém kromě členů kapely v nejrůznějších maskách představujících posádku začarovaného lesa vystoupil i Glenn Hughes z legendárních Deep Purple, 23. února vypouští do světa novou šestou desku s názvem Twilight of Jesters? a především pokračuje v perfektně rozjeté spolupráci se značkou SEAT.

S oblíbenou sportovní automobilovou značkou SEAT začal nejprve spolupracovat sám Matěj Ruppert – už před rokem se bezhlavě zamiloval do Leónu Cupra. „Sednout si do kokpitu rychlého bouráku, když se motor rozburácí a vy se bleskurychle rozjedete, to mám rád. A i přes vyloženě sportovní výkony pojídá jen 8,3 litrů benzinu na 100 km,“ pochvaloval si Matěj. V průběhu loňského roku začal SEAT spolupracovat i s celou kapelou, která momentálně jezdí novou Alteou XL. „I když se všichni pořádně navečeříme, pořád v ní máme dost místa,“ směje se multitalentovaný zpěvák. Dodal také, že natolik dynamická, progresivní a emocionální značka, jakou SEAT bezesporu je, dokonale vystihuje styl Monkey Business.

Nové album Twilight of Jesters? vydává kapela po dvou letech a fanoušky oblaží 13 písněmi i zajímavými hosty. Proniká do těch nejskrytějších zákoutích lidského srdce a grandiózně si bere na paškál třeba monogamii, liposukci, stárnutí našich idolů nebo otázku viny a odpuštění. Finální mastering desky provedl Miles Showell z londýnského studia Metropolis, který kapele vysekl poklonu v podobě přirovnání Monkey Business ke svěžímu horskému vzduchu. Partnerem alba není samozřejmě nikdo jiný než SEAT.

„Navzájem si zpříjemňujeme život,“ potvrzuje Petr Táborský, šéf českého zastoupení značky SEAT. „Já si Monkey Business pouštím v autě a kapela se zase našim vozem dopravuje na zkoušky a koncerty.“

 

PR

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu