Vyhledávání

Kia pošle v lednu český tým na Australian Open 2012

Kia pošle český tým na Australian Open 2012
 
Praha, 5. 8. 2011 – Kia Motors, dlouhodobý partner Australian Open, umožní českým fanouškům tenisu zažít na vlastní kůži atmosféru prvního tenisového grandslamu sezóny. V lednu 2012 si zahrají v Melbourne Parku v amatérském turnaji Kia Amateur Australian Open (KAAO) také dva Češi – vítěz mužského a ženského singlu českého kvalifikačního šampionátu.

Zástupci českého importéra připravili sérii kvalifikačních turnajů a hlavní finále, ze kterého vzejde český amatérský tým, aby v Austrálii v tvrdé konkurenci fanoušků tenisu z celého světa reprezentoval naše barvy.
 
Série turnajů je otevřena registrovaným i neregistrovaným hráčům nad 18 let, kteří nemají žádné body v tenisových žebříčcích ATP nebo WTA. Registrace zájemců o účast v turnaji probíhá od 15. do 31. srpna 2011. V tomto termínu navštíví zájemci nejbližšího autorizovaného dealera Kia, který je po absolvování testovací jízdy jakýmkoli modelem Kia do turnaje přihlásí. Vylosování 192 účastníků kvalifikačních turnajů proběhne 5. září 2011. Samotné turnaje se konají 14. září v Prostějově a 23. září v Praze. Nejlepších 16 můžu a žen z obou kvalifikačních turnajů zabojuje  vítězství v národním finále 1. října v Praze v Club Hotelu Průhonice.
 
Vítězové mužského a ženského finále českého turnaje získají zájezd na Australian Open pro 2 osoby a samozřejmě možnost utkat se v barvách České republiky o vítězství v KAAO. Kromě toho budou moci se svým doprovodem sledovat ženské i mužské finále Australian Open 2012. Druhý v pořadí se může těšit na bezplatné užívání nového modelu Kia Rio po dobu 6 měsíců. Bronzový Čech a Češka budou jezdit novým Riem 3 měsíce.
 
Více informací o Kia Amateur Australian Open 2012 na http://tenis.kia.cz/
 

###
 
Společnost KIA Motors Czech je výhradním dovozcem automobilů značky Kia do České republiky, ve které působí od dubna roku 1994. Za dobu své existence na českém trhu prodala více než 50 000 vozů.
 
Nejrychleji rostoucí automobilová značka ve světě Kia Motors Corporation byla založena v roce 1944 a je nejstarší korejskou automobilkou. Skupina Hyundai-Kia Automotive Group, do které patří, se řadí mezi největší světové výrobce automobilů, klade si za cíl probojovat se na první příčky. V současnosti produkuje ve 13 výrobních a montážních závodech v 9 zemích světa téměř 2 000 000 vozidel ročně.
 
Automobily jsou prodávány prostřednictvím sítě oficiálních zastoupení ve 172 zemích celého světa. Kia má dnes 42 000 zaměstnanců.
 

Kia Motors je hlavním partnerem tenisového grandslamového turnaje Australian Open a také oficiálním automobilovým partnerem fotbalových organizací FIFA a UEFA.

 

PR

 
 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu