Vyhledávání

Nejkrásnější auto roku“ bylo oceněno i 1. místem ve své kategorii v Ceně za design 2011

Nejkrásnější auto roku“ bylo oceněno i 1. místem ve své kategorii v Ceně za design 2011

CITROËNY DS4 A C4 OCENĚNÉ CENOU ZA DESIGN 2011 ČASOPISU AUTO BILD

Poté, co Citroën DS4 získal cenu „Nejkrásnější auto roku“ na mezinárodním automobilovém festivalu, byl oceněn i 1. místem ve své kategorii v Ceně za design 2011, což je ocenění, které udělují čtenáři německého časopisu Auto Bild a jeho partnerských edicí po celé Evropě
. Citroën DS4 získal také 3. místo při volbě „Nejkrásnějšího z nejkrásnějších“, hned po Mercedesu Benz SLK a BMW Série 6.

Časopis Auto Bild pořádá každoročně se svými 26 evropskými partnerskými tituly Cenu za design. Při rozhodování o udělení této ceny si čtenáři volí své oblíbené modely v 5 kategoriích: Městské a kompaktní vozy, Kupé a kabriolety, Silniční vozy a kombi, 4x4 a MPV a konečně Koncepty. U hlasování však platí jediné kritérium: láska na první pohled.

Citroën DS4 získal mezi 116 uchazeči první cenu v kategorii „Městské a kompaktní vozy“, za ní následoval Citroën C4. Tato krásná první dvě místa jsou dalším oceněním inovace a kreativity značky. A konečně se Citroën DS4 umístil i na stupních vítězů v soutěži Nejkrásnější z nejkrásnějších“, hned po Mercedesu Benz SLK a BMW Série 6. Toto 3. místo dokazuje, že odvaha často vzbuzuje touhu.



Značka Citroën
Kreativní a dynamická značka Citroën uvedla v roce 2010 na trh první model nové řady Citroën DS3, která se letos obohatí o vozy DS4 a DS5. Citroën, který se opírá o 90 let „Kreativní technologie“, má ve své nabídce dva plně elektrické vozy, vozy využívající mikrohybridní technologii e-HDi a brzy i technologii „Full Hybrid“ – Hybrid4. Značka inovuje i v oblasti služeb a přichází se službou Citroën Multicity, představující její nabídku mobility. Citroën, to je 10 000 kontaktních míst pro zákazníky, 11 500 zaměstnanců, zastoupení v 80 zemích a 1 460 000 vozů prodaných v roce 2010.

PR

 

Fotogalerie

Citroen DS4 oficiální foto

Nový krásný imagový DS4 se představil rok po úspěšném menším bratříčkovi DS3, oficilální foto od Citroenu (K. Kolečko)

Další fotografie 1 2 3

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu