Vyhledávání

Novinky na našem trhu letních pneumatik pro sezonu 2011


BFGOODRICH g-GRIP
Nová pneu společnosti Bfgoodrich je určena vozům typu hatchback, sedan a MPV. Výrobce kladl důraz na vývoj speciálního dezénu, který zajišťuje precizní jízdní vlastnosti. Pneu nabízí motoristům excelentní výkony v oblasti bezpečnosti na mokrých i suchých vozovkách. A navíc díky širokým drážkám po obvodu pneumatiky spolehlivě odvádí vodu. Běhoun výrobku g-Grip svými vlastnostmi zvyšuje přilnavost k vozovce a zabraňuje vzniku aquaplaningu. Milovníci rychlé jízdy zase ocení široké ramenní bloky běhounu, které zajišťují okamžitou odezvu pneu při řízení.
Cena dle rozměrů: od 1 060 Kč do 4 573 Kč
http://www.pneumatiky.cz/Pneumatiky/BFGoodrich-g-GRIP
Foto ke stažení zde

BRIDGESTONE ECOPIA EP150
Bridgestone uvedl na český trh novou ekologickou pneumatiku Ecopia EP150, která je určena pro vozidla městského a rodinného typu. Tato pneumatika v sobě jedinečným způsobem kombinuje zdánlivě nesourodé vlastnosti, a to vysokou bezpečnost na mokrých vozovkách spolu s menším valivým odporem. Brigestone totiž u pneumatiky Ecopia EP150 snížil valivý odpor o 15 % oproti ostatním produktům, a tím docílil omezení emisí CO2 a snížení spotřeby paliva. Hlavní předností pneumatiky však je technologie Nano Pro-Tech™, která snižuje součinitel válivého odporu prostřednictvím potlačení energetických ztrát v horní vrstvě směsi.
Cena dle rozměrů: od 1 325 Kč do 2 178 Kč
http://www.pneumatiky.cz/Pneumatiky/Bridgestone-EP150
Foto ke stažení zde

CONTINENTAL ECOCONTACT 5
Společnost Continental pro sezónu 2011 představila pneumatiku ve skupině Eco, u které na předním místě stojí snížení spotřeby paliva a emisí CO2. Valivý odpor byl snížen až o 20 % a kilometrový výkon zvýšen o 12 %. Proto vůz vybavený pneumatikou Conti EcoContact 5 spotřebuje až o 3 % méně paliva. Snaha o ochranu životního prostředí však nijak nesnížila jízdní vlastnosti pneu. Pneumatika totiž zaručuje krátkou brzdnou dráhu na mokrých i suchých vozovkách a je vybavena širokými obvodovými drážkami. Díky tomu na mokrých vozovkách voda rychleji mizí, a tím zabraňuje vzniku aquaplaningu.
Cena dle rozměrů: od 1 932 Kč do 4 221 Kč
http://www.pneumatiky.cz/Pneumatiky/Continental-EcoContact-5
Foto ke stažení zde

CONTINENTAL FORCECONTACT
Supersportovní pneumatika Continental ForceContact byla testována na upravených závodních vozidlech a vozech GT. Díky tomu splňuje nejvyšší nároky na individualitu, přesnost a dynamiku. Continental pracoval na vývoji pneumatiky ForceContact, velké úsilí se vyplatilo a podařilo se tak vyvinout pneu s mimořádným výkonem. Tato pneumatika je určena nejen na závodní okruh, ale také na každodenní jízdu v běžném provozu. Samozřejmostí jsou sportovní a bezpečnostní prvky.
Cena dle rozměrů: od 8 622 Kč do 15 568 Kč
http://www.pneumatiky.cz/Pneumatiky/Continental-ForceContact
Foto ke stažení zde

FULDA SP SPORTCONTROL

Výrobce pneumatik společnost Fulda, představila novinku s názvem SportControl. Tato nová sportovní pneumatika s plným obsahem siliky zajišťuje vynikající přilnavost i na mokré vozovce. Navíc má vynikající brzdný účinek, a to i za nepříznivých povětrnostních podmínek. Díky asymetrickému dezénu a progresivnímu drážkování představuje Fulda SportControl velmi přesné a obratné obutí.
Cena dle rozměrů: od 2 034 Kč do 6 499 Kč
http://www.pneumatiky.cz/Pneumatiky/Fulda-SP-Sport-Control
Foto ke stažení zde

GOODYEAR EAGLE F1 ASYMETRIC 2
Nová pneumatika Asymetric 2 společnosti GoodYear nabízí jedinečnou technologii aktivního zatáčení Active Cornergrip. Díky tomu je zajištěno rovnoměrné rozložení tlaku při jízdě a maximální kontakt pneumatiky s vozovkou. Nová pneu dále zaručuje absolutní přilnavost a odvod vody na mokrých površích. Adrenalinové motoristy bezesporu zaujme technologie závodní směsi pneumatiky, díky které je běhoun optimalizován prostřednictvím vyztužovacího plnidla a nové generaci polymerů. Směs nové pneumatiky GoodYear byla navíc vyvinuta tak, aby minimálně zatěžovala životní prostředí.
Cena dle rozměrů: od 2 658 Kč do 13 064 Kč
http://www.pneumatiky.cz/Pneumatiky/GoodYear-Eagle-F1-Asymmetric
Foto ke stažení zde

GOODYEAR EFFICIENTGRIP SUV
GoodYear představila novou pneumatiku EfficientGrip SUV s vynikající ovladatelností a mimořádnými brzdnými vlastnostmi na suché i mokré vozovce. U výrobku je samozřejmostí vynikající kilometrový výkon, vysoká životnost a snížená spotřeba paliva, kterou zaručuje nízký valivý odpor. Díky tomu výrobek snižuje hodnotu emisí CO2, které produkují vozidla při jízdě. GoodYear EfficientGrip SUV obsahuje novou technologii FuelSaving. Ta zajišťuje odlehčenou strukturu pneumatiky a tím usnadňuje ovladatelnost pneu. U pneumatiky nechybí ani čtyři široké obvodové drážky, které zajišťují rychlý odtok vody z kontaktní plochy, čímž zabraňují vzniku aquaplaningu.
Cena dle rozměrů: od 3 324 Kč do 5 429 Kč
http://www.pneumatiky.cz/Pneumatiky/Goodyear-Efficientgrip-SUV

KLEBER DYNAXER HP3
Novinka společnosti Kleber – pneumatika Dynaxer HP3 je určena pro velkoprostorová vozidla, sedany a pro vozidla v provedení tourer. Výrobce se při inovacích zaměřil především na zajištění výborných jízdních vlastností a stabilitu pneu na mokrém povrchu s použitím technologií zabraňujících vzniku aquaplaningu. Dynaxer HP3 se může navíc pochlubit nadstandardní kilometrovou životností, kterou zajišťuje smíšená směs pryže s optimální vyvážeností mezi přilnavostí a životností pneumatiky.
Cena dle rozměrů: od 977 Kč do 3 067 Kč
http://www.pneumatiky.cz/Pneumatiky/Kleber-Dynaxer-HP3
Foto ke stažení zde

MICHELIN PILOT SPORT 3 GRNX
Pro vozy s nejvyšším výkonem je určena profesionální pneumatika od společnosti Michelin Pilot Sport 3 GRNX. Výrobce při navrhování pneu vycházel ze zkušeností z Formule 1 a zároveň pneumatiku přizpůsobil vozům třídy vysokovýkonných sedanů. Pneu Pilot SPORT 3 GRNX disponuje protiskluzovým systémem, a tím zaručuje optimální přilnavost na mokru. Pneumatika nabízí speciální složení silikou s označením GRNX - Green X, díky kterému je dosaženo snížení spotřeby paliva a menšího valivého odporu, čímž šetří životní prostředí.
Cena dle rozměrů: od 2 274 Kč do 9 562 Kč
http://www.pneumatiky.cz/Pneumatiky/Michelin-Pilot-Sport-3
Foto ke stažení zde

MICHELIN PILOT SUPER SPORT
Společnost Michelin při přípravě novinek pro rok 2011 myslela také na majitele sportovních vozů, pro které vyvinula pneumatiku Pilot Super Sport. Ta je vhodná i pro automobily upravené na ultra vysoký výkon. Tato pneumatika zaručuje maximální prožitek z extrémní jízdy, ale i pocit bezpečí. Aby bylo dosaženo unikátních jízdních vlastností podílely se na vývoji pneu přední automobilky Ferrari, Porsche a BMW M. Při výrobě byly zkombinovány tři výjimečné technologie, které jsou používány u pneumatik určených pro legendární vytrvalostní závod sportovních vozů v Le Mans. Jedná se o pás z vlákna Twaron, běhounový pás Bi- Compoud a Variable Contact 2.0.
Cena dle rozměrů: od 6 000 Kč do 16 687 Kč
http://www.pneumatiky.cz/Pneumatiky/Michelin-Pilot-Super-Sport
Foto ke stažení zde

PIRELLI P1 CINTURATO
Společnost Pirelli uvedla na trh novou pneumatiku z řady Cinturato. Výrobek P1 Cinturato je nová, vysoce výkonná ekologická pneumatika, která maximalizuje požitek z jízdy a přitom zajišťuje bezpečí a komfort. Při výrobě byly zcela vyloučeny všechny znečisťující přísady, proto pneumatika po celou dobu životnosti do ovzduší neuvolňuje žádné škodlivé látky. Pirelli kromě ochrany ovzduší myslela i na zkvalitnění jízdních vlastností. Pneumatika je tak opatřena po obvodu pláště třemi drážkami pro lepší odvádění vody. Navíc nová P1 Cinturato nabízí nižší hlučnost, vysoký kilometrový výkon a nízký válivý odpor, který snižuje spotřebu paliva až o 4 %.
Cena dle rozměrů: od 1 531 Kč do 3 158 Kč
http://www.pneumatiky.cz/Pneumatiky/Pirelli-P1-Cinturato
Foto ke stažení zde

PIRELLI SCORPION VERDE
Pirelli představila první pneumatiku šetrnou k životnímu prostředí s názvem Scorpion Verde, která je určená pro vozy třídy SUV a patří mezi špičku ve své kategorii. Unikátní technologická řešení dovolují skloubit ekologickou šetrnost a bezpečnost spolu s vysokým kilometrovým výkonem a nižší spotřebou paliva. Pirelli totiž vyvinula směs obsahující zvláštní polymery, které zlepšují přilnavost na mokrém povrchu. Čtyři široké obvodové drážky umožňují rychlé odvádění vody z kontaktní plochy, čímž zabraňují vzniku aquaplaningu. Navíc pneumatika Scorpion Verde zcela splňuje nové normy hlučnosti, které začnou platit již od roku 2012.
Cena dle rozměrů: od 2 944 Kč do 8 544 Kč
http://www.pneumatiky.cz/Pneumatiky/Pirelli-Scorpion-VERDE
Foto ke stažení zde

SEMPERIT COMFORT-LIFE 2
Nová letní Pneumatika Semperit Comfort-Life 2 je učena pro osobní vozy a vozy SUV. Samozřejmostí u tohoto výrobku jsou moderní prvky pro kvalitní a bezpečnou jízdu. Pneumatika totiž disponuje třemi širokými obvodovými drážkami, které zajišťují rychlejší odtok vody a zabraňují vzniku aquaplaningu. Zároveň má pneu optimalizovanou běhounovou směs s vysokou tuhostí. Inovovaná pneumatika Comfort-Life 2 se může pochlubit také vysokým kilometrovým výkonem, komfortní jízdou a nízkou hlučností.
Cena dle rozměrů: od 787 Kč do 2 069 Kč
http://www.pneumatiky.cz/Pneumatiky/Semperit-Comfort-Life-2
Foto ke stažení zde

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu