Vyhledávání

Novinky na trhu zimních pneumatik nadcházející zimní sezóny 2010/2011

Světoví výrobci pneumatik i letos inovovali svou nabídku a představili nejnovější modely zimních pneumatik pro osobní vozidla. Nabízíme vám přehled horkých novinek na tuzemském trhu. Zimní pneu vynikají unikátními technologiemi, které řidičům usnadní jízdu na zimní vozovce a zvýší jejich bezpečnost.

Zimní pneumatiky Sava ESKIMO HP
Vysoce kvalitní zimní pneumatiky SAVA ESKIMO HP vynikají unikátním směrovým dezénem, který řidičům poskytne bezpečnost na silnici za všech povětrnostních podmínek. Pneumatiky vykazují vynikající jízdní vlastnosti na mokré vozovce, ale i na sněhu a ledu. Běhoun je navíc vyroben ze směsi siliky nové generace.
Cena dle rozměrů: od 1 286 Kč do 3 414 Kč

Zimní pneumatiky Fulda KRISTALL CONTROL HP
Novinkou na trhu jsou zimní pneumatiky Fulda KRISTALL CONTROL HP, které využívají špičkovou technologii „Snow catcher“. Díky této technologii umístěné přímo ve středu běhounu je zajištěn excelentní výkon pneu i za vyšších rychlostí. Pneumatika je vyrobena z nízkoteplotní silikové směsi, jenž zajišťuje plnou elasticitu dezénu i za extrémně nízkých teplot a zároveň zachovává přilnavost na mokré vozovce. Funkčnost pneumatik Fulda byla prověřena v nejtěžších podmínkách kanadského Yukonu a dosáhla nejlepších výsledků.
Cena dle rozměrů: od 1 470 Kč do 3 788 Kč 


Zimní pneumatiky Firestone WINTERHAWK 2V EVO
Zimní pneumatiky značky Firestone Winterhawk 2V EVO s asymetrickým dezénem ocení především řidiči sportovnějších vozů. Jim nové pneu zajišťují bezpečnou jízdu a plnou ovladatelnost vozu na sněhu, mokru i suchu. Kvalitní jízdní vlastnosti vozidla na mokré vozovce a v ostrých zatáčkách totiž zlepšují 3D lamely, které jsou umístěny v ramenní oblasti pneu a zesilují tuhost bloků. Navíc pevné centrální bloky zvyšují odolnost vůči opotřebení a tím také zvyšují kilometrový průběh.
Cena dle rozměrů: od 2 873 Kč do 3 931 Kč

Zimní pneumatiky Firestone WINTERHAWK 2 EVO
Směrová pneumatika Winterhawk 2 EVO je určena pro majitele malých až středně velkých vozů. Vyrábí se v rozměrových řadách od 13 do 17 palců a s rychlostními indexy T a H. Při vývoji unikátní technologie byl kladen důraz na všestrannou bezpečnost na mokru a sněhu. Toho bylo dosaženo díky nové zimní směsi EVO s vysokým obsahem siliky. Testy německé organizace TÜV SÜD prokázaly vynikající brzdné výsledky pneumatik a plnou ovladatelnost vozu na všech površích zimní vozovky, tedy na sněhu, mokru i na suchém povrchu.
Cena dle rozměrů: od 938 Kč do 3 570 Kč

Zimní pneumatiky Michelin ALPIN A4
Michelin vyvinul zimní pneumatiky ALPIN A4, které jsou vyráběny přímo na míru středoevropskému podnebí. Inženýři společnosti Michelin totiž přihlíželi ke skutečnosti, že v Evropě v jsou v zimním období silnice častěji mokré než pokryté sněhem a ledem. Proto pneumatika nabízí vysoký výkon v oblasti přilnavosti i životnosti běhounu v zimních podmínkách, a to sněhu, dešti i ledu. Inovovaná pneumatika tak dovoluje jezdit o 10% rychleji a brzdit o 5% účinněji na zledovatělém či sněhovém podkladu oproti starším typům. Navíc nabízí i vyšší úsporu paliva.
Cena dle rozměrů: od 1 613 Kč do 4 820 Kč


foto viz http://www.pneumatiky.cz/

PR

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu