Vyhledávání

Prezentaci Jaguaru a Land Roveru budou vévodit Range Rover Evoque a Jaguar XK a XF 2012

Novinky ze stájí Jaguar a Land Rover

Prezentaci prémiových značek Jaguar a Land Rover budou na Autosalonu Brno 2011 vévodit vozy Range Rover Evoque a Jaguar XK a XF modelový rok 2012. Ty budou samozřejmě doprovázet i ostatní modely Jaguar a Land Rover.

V případě zcela převratného vozu Range Rover Evoque půjde o vůbec první prezentaci tohoto modelu veřejnosti v České republice. Jedná se o nejmenší, nejlehčí a nejúspornější vůz společnosti Land Rover v historii. V České republice se stejně jako na dalších 160 trzích po celém světě začne prodávat v létě letošního roku. V jeho případě je důležité zmínit především jeho revoluční design. Zároveň si zachovává veškerý charakter vozů Land Rover, který spočívá především v luxusním a prémiovém provedení interiéru s materiály nejvyšší kvality, skvělém výkonu na silnici i v terénu a nejmodernějších technologiích a funkcích. Zákazníci si mohou vybírat ze dvou verzí-pětidvéřové a Coupé, a tří základních stylů a charakterů.

Další silnou stránkou vozu je, že si každý zákazník může zvolit vysoce osobitý vůz, který bude plně vyhovovat jeho požadavkům, přáním, potřebám a životnímu stylu. Model Range Rover Evoque je hodně inspirovaný městským životem, architekturou a stylem. Svým osobitým charakterem tak oslovuje širší skupinu zákazníků. V České republice se začne prvním zákazníkům dodávat v září a již nyní jsou všechny informace k dispozici v prodejní sítí Land Rover. Základní cena začíná na částce 819 000,- Kč. Více informací posílám v přiložené tiskové zprávě.


Vozy Jaguar XK a XF modelového roku 2012 se v České republice představí vůbec poprvé a půjde o jejich první vystavení a prezentaci v ČR. Jedná se o modernizované modely, které prošly výrazným vylepšením a inovacemi v interiéru, exteriéru i pod kapotou. I v tomto případě si zákazníci mohou navolit vysoce individuální vůz, který bude plně odpovídat jejich potřebám a požadavkům. Více informací opět posílám v přiložené tiskové zprávě, abyste si mohla vybrat informace, které jsou pro potřeby webu i další materiálů v této fázi nejdůležitější.

 

BVV

PR

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu