Vyhledávání

Spojení BMW a golfového sportu je dnes již tradicí od roku 1982

 BMW Golf Cup 2010.

Spojení BMW a golfového sportu je dnes již tradicí, která se začala odvíjet v roce 1982. V tomto roce se v Anglii konal první turnaj amatérů, ze kterého se postupem doby stal jeden z největších a nejatraktivnějších turnajů na světě – BMW Golf Cup International.

Ve světovém finále (The World Final) tohoto turnaje soutěží nejlepší golfisté z národních utkání. V roce 2007 zde vyhrála i česká hráčka Denisa Pavlíková. Účast je každým rokem velmi vysoká, například v minulém roce se tohoto finále zúčastnilo 99 hráčů z 34 zemí.
BMW Golf Cup International není jediným turnajem, který je BMW podporován. Dalšími turnaji v oblasti golf sportu jsou BMW PGA Championship, BMW International Open, BMW Championship, Ryder Cup a BMW Pro-Am Challenge.

Každoročně pořádá společnost BMW Group Česká Republika sérii turnajů BMW Golf Cup 2010. Sezóna byla odstartována 11. května na Kunětické Hoře jedním z pěti turnajů. Ty jsou pořádány pro klienty jednotlivých autorizovaných partnerů BMW od května do července 2010. Jedná se nejen o exkluzivní sportovní a společenskou událost, ale také o možnost získat účast v PRO-AM turnaji v rámci European PGA na Čeladné, která je tento rok hlavní výhrou pro tři postupující hráče.

Na všech národních turnajích BMW Golf Cup 2010 jsou prezentovány ty nejnovější modely z produktové palety BMW. Aktuálně se jedná o BMW ActiveHybrid X6, nové BMW řady 5 Sedan, nové BMW řady 3 Coupé a Cabrio, BMW X1 a BMW řady 5 Gran Turismo. Kromě statického vystavení vozů mají klienti možnost využít také testovacích jízd pořádaných autorizovanými dealery BMW jako doprovodný program turnaje.

Hlavními partnery pro tento rok jsou Kooperativa, UniCredit Leasing, BMW Financial Services a Castrol. BMW také podporuje nadaci Leontynka, která pomáhá dětem a studentům se zrakovým postižením dobrovolnou veřejnou sbírkou v rámci každého turnaje.
Finálový turnaj se bude konat v srpnu na Čeladné, kam postoupí hráčiz kvalifikačních turnajů.


V případě dotazů se prosím obracejte na:Kateřina Cmuntová, PR, BMW Group CZ, Tel: +420 225 990 052, e-mail: katerina.cmuntova@partner.bmwgroup.com, Internet: www.press.bmwgroup.com ,
www.bmw-golfsport.com

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu