Vyhledávání

Stánek Volvo Cars byl vyhlášen za nejlepší na autosalonu v Ženevě 2011

Stánek společnosti Volvo Cars byl vyhlášen za nejlepší na autosalonu v Ženevě 2011

Společnosti Volvo Car Corporation a Volvo Cars Switzerland získaly za letošní nejlepší stánek na autosalonu ocenění za kreativitu pro rok 2011. Porotu oslovila především jednotnost řešení celého stánku, která jedinečným způsobem odrážela značku a její hodnoty.

Důvody, proč porota vybrala za vítěze společnost Volvo, byly následující:

Kontext: Dřevo zvolené jako materiál podlah vypadalo exkluzivně, a přitom stále působilo příjemným dojmem. Výstižně tak vyjadřovalo hlavní zásady skandinávského designu – pocit uvolněnosti a harmonie.

Technologie: Integrace tří hlavních obrazovek, které byly viditelné ze všech míst výstavní haly, a také prostory nabízející možnosti připojení byly výborné. V kryté místnosti mohli návštěvníci důmyslným způsobem využít a vyzkoušet nové technologie.

Inovace: Vlajková loď značky Volvo ‒ V60 Plug-in Hybrid – byla vystavena na pódiu uprostřed stánku. Další modely byly prezentovány zajímavým působem a byly snadno přístupné jak pro veřejnost, tak pro zástupce značky.

„Jsme tímto prvním ženevským oceněním za kreativitu mimořádně potěšeni a poctěni. Rád bych pogratuloval všem, kdo na přípravě koncepce a na realizaci stánku pracovali. Je to mimořádné uznání pro každého z nich,“ říká Anouk Poelman, prezident společnosti Volvo Cars Switzerland.

V závěru porota uvedla, že ačkoliv se stánek značky Volvo nacházel uprostřed výstavní haly, byly velmi dobře využity všechny možnosti a příležitosti vyplývající z této koncepce.
Stánek Volvo se od konkurence odlišoval především transparentností a otevřeností.

Dalšími nominovanými byly stánky značek Smart a BMW.

 

PR

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu