Vyhledávání

Už máte letní pneumatiky na rok 2014?

Většina z nás se v dnešní době bez osobního automobilu prostě neobejde. Potřebujeme jej k dojíždění do práce, na nakupování, k podnikání a tak dále. Pro bezpečnou jízdu je potřeba udělat mnoho různých věcí, které jsou absolutní nutností. Jedna z nejzákladnějších opatření z hlediska péče o automobil, které pravidelně obstaráváme, jsou pneumatiky. Každý typ pneumatik je vhodný na jiné roční období. Určuje se to zejména podle hloubky drážek – dezénu či podle specifičtějšího materiálu, vhodného dle venkovních teplot atd. V nadcházejícím období budeme pochopitelně potřebovat pneumatiky letní. Je dobré si připlatit a nakoupit pneumatiky jedné z renomovaných evropských značek.

PneumatikaJedna z několika typů letních pneumatik je Barum Bravuris 3 HM. Tato pneu má zcela nový asymetrický dezén s výbornými jízdními vlastnostmi. Je to přepracovaná pneumatika, a to jak konstrukčně, tak i po stránce složení pryžové směsi běhounu.

Dunloup Sport BluResponse jsou také jedny z používanějších letních pneumatik. Vyrábí se o rozměrech 14“, 15“, 16“ a 17“. Pokud by jste však chtěli nějaký jiný rozměr, u všech jmenovaných pneumatik, klikněte na požadovaný typ pneumatiky a vyberte dle svého automobilu požadovaný rozměr.

Od výrobce Michelin, který je velice známý a kvalitní výrobce pneumatiky, si můžete zakoupit také letní pneumatiky: Michelin Enerchy Saver + jsou úspornější pro energii, jak už z názvu vypovídá. Tento typ pneumatik vyrábí značka Michelin ve velikostech 14“, 15“ a 16“.

Další značku, která stojí za zmínku je GoodYear. Pod značku GoodYear dnes patří i Dunlop, Sava nebo německá Fulda a vyrábí kvalitní pneumatiky pro všechny druhy vozidel. Dobrá a kvalitní pneumatika od GoodYear je například GoodYear Efficientgrip Performance. Je perfektně přizpůsobena jízdě po vozovkách zejména v letním období. Vyrábí se o rozměrech 14“, 15“, 16“, 17“ a 18“.

Cenově se pohybují cca od 1800 do 4400 Kč. Cena se liší pochopitelně také podle rozměrů. Chcete-li darovat jeden z neužitečnějších dárků osobě, která vlastní automobil, můžete zakoupit u pneumatik.cz dárkový poukaz v hodnotě 1000 – 20000.

Zboží si můžete zakoupit a nechat si jej zaslat jednou ze známých přepravních společností: GEIS/PPL/DPD/T¬OPTRANS a České pošty, které trvá do 24 hodin. Velikou výhodou při zakoupení u této firmy může být i toto: Na každou pneumatiku zakoupenou v našem e-shopu máte garantovanou doživotní záruku!

Pokud si objednáte také službu pneujištění, máte jistotu, že v případě náhlého rozbití pneumatiky získáváte slevu na nákup dalších. Vykrytí částky může být až 100%.

Staňte se fanoušky známé stránky pneumatiky.cz na Facebooku: https://www.facebook.com/pneumatiky.cz

 

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu