Vyhledávání

Vyhlášení sportovců ÚAMK ČR za rok 2006

Tisková zpráva k Vyhlášení sportovců ÚAMK ČR za rok 2006
 
 
            Dne 17. února 2007 byli v Národním domě na pražském Smíchově vyhlášeni nejlepší sportovci Ústředního automotoklubu České republiky (ÚAMK ČR)  za rok 2006.  Smyslem této tradiční akce je ocenit úspěchy českých motoristických sportovců, organizovaných v rámci ÚAMK ČR. Součástí slavnostního aktu bylo i ocenění motoristických žurnalistů, kteří se přičinili o propagaci motoristického sportu.
 
            Ústřední automotoklub České republiky, jako občanské sdružení, sdružující motoristy a příznivce motorismu v místních automotoklubech na území České republiky se průběžně stará o motoristický sport, včetně nemotorových disciplin. V oblasti automobilového, motocyklového a nemotorového sportu organizuje akce buď přímo, nebo prostřednictvím místních automotoklubů.
 
Kromě běžných motoristických akcí jsou pořádány akce pro zdravotně postižené a neslyšící motoristy. Součástí aktivit klubu je i výchova mladých jezdců, což přináší i pozitivní ovlivňování dopravní výchovy mladé generace a tím i zlepšování situace na našich silnicích.
 
Dále ÚAMK ČR zajišťuje v rámci celé republiky realizaci úkolů v oblasti prevence bezpečnosti provozu na pozemních komunikacích. Tuto činnost zajišťuje pro Ministerstvo dopravy ČR, jednotlivé krajské úřady, obecní úřady a Magistráty měst.
 
Kromě organizování a zajišťování motoristických akcí se ÚAMK ČR v nemalé míře podílí i na podpoře jezdců-členů, účastnících se a reprezentujících ČR pravidelně na významných světových, evropských i domácích sportovních akcích.
 
V rámci služeb pro motoristy úzce spolupracuje s komerční společností ÚAMK a.s., která kromě informačního dispečinku (tel.:1230) a služeb pro motoristy, provozuje síť "Žlutých andělů". 
 
Akce se konala díky laskavému přispění partnerů – například společnosti Panasonic Czech Republic, Pivovaru Ferdinand, energetickému nápoji Shock!, Interaction, dále Roston, Incheba Praha, Kentoya.
 
ÚAMK
 

Fotogalerie

Krkonošská Rallye2007

foto Jiří Rohlena

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu