Vyhledávání

Buggyra zahájila přípravu na novou sezónu 2011

Buggyra zahájila přípravu na novou sezónu 2011

Zahájena příprava na novou sezónu

Přestože letošní truckový šampionát skončil před necelými dvěma týdny, zahájilo osazenstvo roudnického Buggyra Technology Centra přípravu na novou sezónu.
"Ještě před Jaramou jsme si stanovili priority dalšího vývoje závodního speciálu,"
potvrdil dnes závodní inženýr Robin Dolejš. "Do konce měsíce budeme pracovat na změnách zadní nápravy a na motoru. V případě agregátu jsme se zaměřili na životnost jednotlivých dílů, ve druhé polovině sezóny jsme měli v tomto směru nemalé obtíže, které pramenily právě z nedostatku testování. Zatímco v minulých sezónách odcházely nejvíce namáhané komponenty právě v průběhu testování, letos tomu tak bylo bohužel na závodech."

Na konec října, případně na začátek listopadu tým plánuje testování na okruhu v Mostě. "Prakticky se bude jednat o zahájení nové sezóny, v jejímž průběhu se chceme vrátit zpátky tam, kam patříme. Tedy na vrchol. Loni jsme touhle dobou začínali prakticky od píky, teď už máme z čeho vycházet," dodal David Vršecký. "Kdybych měl použít termín z kulturistiky, objemová příprava je za námi, teď je na řadě rýsování postavy a práce na detailech."

Buggyra

 

Fotogalerie

Truckerské finále v Jaramě 2010 a Buggyra, foto týmu

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu