Vyhledávání

Tomáš Pospíšilík, mistr v divizi Buggy1600, se hlásí na AUTOslide 2012!

Tomáš Pospíšilík, mistr v divizi Buggy1600, se hlásí  na AUTOslide 2012!

Ďalší majster na štarte AUTOslide 2012!

AOP racing team a Tomáš Pospíšilík tento rok oslavujú titul v divizi Buggy1600. Tomáša Pospíšilíka majú možnosť poznať návštevníci AUTOslide, kedy zasadal do exhibičných jázd za volant autokrosového špeciálu "buginy".
Kde si odniesol aj prvenstvo v tejto divízii. Avšak tento rok máme pre Vás prekvapenie. Tomáš zasadne za volant silného plechového auta v divízii 4x2. Táto myšlienka sa zrodila na víkendových pretekoch a stretnutí majstrov vo Veľkom Dřevíči, kde na motokárovej trati si Tomáš so svojim tímom Tullamore odniesli krásne 3. miesto.

Tohtoročná cesta k titulu Majstra ČR v divízii Buggy 1600 u Tomáša Pospíšilíka nebola vôbec jednoduchá a v celej sezóne rozhodovali rôzne detaily. A keďže Tom je výborný jazdec určite mu k titulu dopomohol aj celý AOP Racing Team. A toto celoročné úsilie dopadlo v prospech tohto tímu a odniesli si titul Mistra České republiky v divizi Buggy1600. Cesta za spomínaným titulom nebola vôbec jednoduchá. Vyrovnanými výkonmi jazdca a skvelá práca mechanikov dotiahli tento sen do skutočnosti. Tomáš Pospíšilík a celý tím AOP Racing Team sa už teraz tešia na AUTOslide 8. januára 2012, kde návštevníkom žarnovického oválu predvedú určite nádherné súboje.



Preto ak chcete urobiť radosť svojim blízkym, kúpte im na Vianoce darček v podobe vstupenky na AUTOslide, ktorú zakúpite v sieti Ticketportal, alebo u našich regionálnych predajcov. Informácie nájdete na www.autoslide.sk

 

PR

 

Fotogalerie

AOP racing team a Tomáš Pospíšilík mají titul v divizi Buggy1600

foto týmu D. Jeřábek

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu